FINALA Euro 2016: Poliţia a folosit gaze lacrimogene la fanzone-ul din Paris FOTO

Poliţia franceză a folosit gaze lacrimogene, duminică seară, pentru a dispersa zeci de persoane care încercau să forţeze intrarea în fanzonul din Paris care era deja plin, informează L'Equipe.

10 iul. 2016, 20:13

Poliţia a anunţat că fanzonul s-a umplut în totalitate cu două ore înaintea finalei Campionatului European dintre Portugalia şi Franţa.

Portugalia şi Franţa se află la egalitate, scor 0-0, în prima repriză a finalei Campionatului European. Autorităţile franceze au interzis sărbătorirea pe străzile Parisului în cazul în care echipa lui Deschamps va câştiga meciul cu Portugalia . 

Teama de atentate i-a determinat pe oficialii francezi să interzică orice fel de manifestare pe străzile capitalei Paris.

În eventualitatea în care naţionala lui Deschamps va câştiga trofeul, suporterii nu se vor putea bucura în stradă alături de favoriţii lor, orice fel de paradă cu trofeul fiind strict interzisă.

Francezii au sărbătorit în stradă alături de componenţii echipei naţionale după ultimele două turnee finale organizate de ţara lor şi câştigate de Franţa: Campionatul European din 1984 şi Campionatul Mondial din 1998.