FINALA FERMA 2019. Surpriză uriaşă: cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019

FINALA FERMA 2019. Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu sunt cei doi finaliști de la FERMA 2019. În urma unor dueluri dure, Otniela Sandu, Florin Pastramă și Cătălin Zmărăndescu au pierdut șansa de a câștiga premiul de 50.000 de euro, oferit pentru CASTIGATOR FERMA 2019.

23 mai 2019, 12:25
FINALA FERMA 2019. Surpriză uriaşă: cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019

UPDATE: Marius Crăciun este marele câştigător al show-ului „Ferma", după ce sportivul a reuşit să-l învingă în duel pe luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, după trei probe, în ediţia de joi seară, 23 mai.

Câştigător a fost desemnat Marius Crăciun, care a fost cel mai iubit concurent al sezonului atât de telespectatori, cât şi de ceilalţi concurenţi.

„Nu-mi vine să cred că am câştigat marele premiu şi mă bucur enorm că mi-am îndeplinit visul", a mărturisit câştigătorul Ferma 2019.

Marius Crăciun i-a mulţumit şi oponentului său, Moro, care i-a devenit şi bun prieten: „Vă mulţumesc tuturor că m-aţi susţinut şi că aţi crezut în mine. Îi mulţumesc lui Moroşanu pentru tot ce m-a învăţat, pentru că mi-a fost alături, pentru că este un om deosebit, cu un caracter frumos. Tot respectul".

 


FINALA FERMA 2019Finala va fi difuzată de Pro TV, joi, 23 mai, începând cu ora 21:30. Atunci vom afla cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019.

FINALA FERMA 2019. "Sunt mândru de mine. Poate că nu sunt conştient în momentul de faţă de cât de multe am realizat şi că sunt în finală. Am primit atâtea cuvinte de laudă, sunt foarte fericit, bucuros şi mândru. Sunt atâţia oameni pe care nu credeam că îi voi cunoaşte vreodată şi că îmi vor fi aproape, că mă vor susţine şi că îmi vor spune atâtea lucruri frumoase, că s-au ataşat de mine şi că mă încurajează. Sunt oameni pe care îi vedeam doar la televizor, iar acum am onoarea să stau lângă ei şi să mă susţină în finala Ferma", a declarat Marius Crăciun. FINALA FERMA 2019 va fi difuzată de Pro TV, joi, 23 mai, începând cu ora 21:30. Atunci vom afla cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019.

FINALA FERMA 2019. "Am o stare de uşurare, parcă plutesc, mi s-a luat o povară de pe suflet. Este extraordinar că am ajuns în finală şi nu mai contează absolut nimic din ce se întâmplă mai încolo. Pur şi simplu mă bucur. Pentru mine este o bucurie şi o onoare că am contribuit la ce înseamnă această fermă", a mărturisit şi Cătălin Moroşanu. FINALA FERMA 2019 va fi difuzată de Pro TV, joi, 23 mai, începând cu ora 21:30. Atunci vom afla cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019.

FINALA FERMA 2019. Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Otilia Billionera, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Matei Negrescu, Remus Boroiu, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu au pășit cu toții în fermă siguri că vor ajunge departe. Unii dintre ei chiar au ajuns departe din prima zi... la cabană. Restul au rămas în fermă și au dus lupte grele cu ei înșiși, cu ceilalți concurenți, dar și la fiecare duel. Acum, toți vor fi în gradenă și-i vor susține pe finaliști. FINALA FERMA 2019 va fi difuzată de Pro TV, joi, 23 mai, începând cu ora 21:30. Atunci vom afla cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019.

UPDATE: Marius Crăciun este marele câştigător al show-ului „Ferma”, după ce sportivul a reuşit să-l învingă în duel pe luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, după trei probe, în ediţia de joi seară, 23 mai.

Câştigător a fost desemnat Marius Crăciun, care a fost cel mai iubit concurent al sezonului atât de telespectatori, cât şi de ceilalţi concurenţi.

„Nu-mi vine să cred că am câştigat marele premiu şi mă bucur enorm că mi-am îndeplinit visul”, a mărturisit câştigătorul Ferma 2019.

Marius Crăciun i-a mulţumit şi oponentului său, Moro, care i-a devenit şi bun prieten: „Vă mulţumesc tuturor că m-aţi susţinut şi că aţi crezut în mine. Îi mulţumesc lui Moroşanu pentru tot ce m-a învăţat, pentru că mi-a fost alături, pentru că este un om deosebit, cu un caracter frumos. Tot respectul”.

 


FINALA FERMA 2019Finala va fi difuzată de Pro TV, joi, 23 mai, începând cu ora 21:30. Atunci vom afla cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019.

FINALA FERMA 2019. „Sunt mândru de mine. Poate că nu sunt conştient în momentul de faţă de cât de multe am realizat şi că sunt în finală. Am primit atâtea cuvinte de laudă, sunt foarte fericit, bucuros şi mândru. Sunt atâţia oameni pe care nu credeam că îi voi cunoaşte vreodată şi că îmi vor fi aproape, că mă vor susţine şi că îmi vor spune atâtea lucruri frumoase, că s-au ataşat de mine şi că mă încurajează. Sunt oameni pe care îi vedeam doar la televizor, iar acum am onoarea să stau lângă ei şi să mă susţină în finala Ferma”, a declarat Marius Crăciun. FINALA FERMA 2019 va fi difuzată de Pro TV, joi, 23 mai, începând cu ora 21:30. Atunci vom afla cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019.

FINALA FERMA 2019. „Am o stare de uşurare, parcă plutesc, mi s-a luat o povară de pe suflet. Este extraordinar că am ajuns în finală şi nu mai contează absolut nimic din ce se întâmplă mai încolo. Pur şi simplu mă bucur. Pentru mine este o bucurie şi o onoare că am contribuit la ce înseamnă această fermă”, a mărturisit şi Cătălin Moroşanu. FINALA FERMA 2019 va fi difuzată de Pro TV, joi, 23 mai, începând cu ora 21:30. Atunci vom afla cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019.

FINALA FERMA 2019. Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Otilia Billionera, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Matei Negrescu, Remus Boroiu, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu au pășit cu toții în fermă siguri că vor ajunge departe. Unii dintre ei chiar au ajuns departe din prima zi… la cabană. Restul au rămas în fermă și au dus lupte grele cu ei înșiși, cu ceilalți concurenți, dar și la fiecare duel. Acum, toți vor fi în gradenă și-i vor susține pe finaliști. FINALA FERMA 2019 va fi difuzată de Pro TV, joi, 23 mai, începând cu ora 21:30. Atunci vom afla cine este marele CASTIGATOR FERMA 2019.