CASTIGATOR FERMA 2019. Surpriză uriaşă, cine l-a învins pe Cătălin Moroşanu în finala show-ului Pro TV

CASTIGATOR FERMA 2019. Surpriză uriaşţă, s-a aflat cine este marele câștigător de la Ferma. Un concurent surpriză a cucerit marele premiu, potrivit unor surse din anturajul echipei de la Pro Tv. 

13 apr. 2019, 12:09
CASTIGATOR FERMA 2019. Surpriză uriaşă, cine l-a învins pe Cătălin Moroşanu în finala show-ului Pro TV

CASTIGATOR FERMA 2019: Marius Crăciun este Fermierul Anului 2019 și câștigătorul premiului de 50 000 de euro!

CASTIGATOR FERMA 2019. Filmările la Ferma 2019 s-au încheiat deja și chiar dacă mai avem de așteptat până când postul din Pache Protopopescu va difuza marea finală, în media au început deja speculațiile cu privire la câștigătorul competiției. Cătălin Moroșanu este văzut de telespectatori drept principalul favorit pentru câștigarea competiției, însă un alt concurent, la care puțini s-ar fi așteptat, a reușit să plece acasă cu titlul de Fermierul anului și, implicit, cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Au făcut amor la Ferma de la Pro TV. Nu ştiau că există camere în infraroşu. Cine sunt protagoniştii VIDEO

Potrivit unor surse din cadrul Pro TV, citate de Cancan.ro, câștigătorul ediției din 2019 a emisiunii Ferma ar fi nimeni altul decât Marius Crăciun. Poate părea surprinzător, ținând cont de faptul că Marius este unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă. Aceleași surse au devăluit că oponentul său în duelul din marea finală ar fi  chiar Cătălin Moroșanu.

Câștigătorul Ferma 2019 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale de judo și are o mentalitate de învingător, lucru dovedit și în urma participării la Ninja Warriors, reușind să ajungă până în finală.

Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă” , spunea tânărul, la intrarea în Ferma.

De asemenea, pe lângă marele premiu de  50.000 de euro, Marius Crăciun a cucerit și inima Dianei Belbiță, una dintre cele mai frumoase și râvnite concurente. Scenele incendiare în care au fost surprinși  în fermă, i-au determinat pe telespectatori să creadă că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie.

FERMA VEDETELOR. A apărut filmarea în care Marcel Toader face sex cu Maria Constantin VIDEO