FINALA IADUL BUCATARILOR: Cine a fost eliminat, cine se bate pentru a câştiga Hell’s Kitchen

FINALA IADUL BUCATARILOR: Cătălin, Kinga, Denis, Augustin, Tavi și Dani sunt cei șase care au îmbrăcat tunica neagră la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

10 dec. 2014, 10:18
FINALA IADUL BUCATARILOR: Cine a fost eliminat, cine se bate pentru a câştiga Hell’s Kitchen

FINALA IADUL BUCATARILOR: După zeci de ore petrecute în bucătărie, din concurenții care au început competiția au rămas opt, iar în această seară vor rămâne doar șase, cei mai buni dintre cei buni.

Lacrimile nu au ezitat să apară, Mihaela și Angi fiind cele două concurente care au părăsit competiția. Ceilalți șase au primit tunici noi, negre, semnă că sunt pe drumul cel bun.

La finalul serii, cei șase rămași în concurs află că totul este de acum înainte pe cont propriu. Adio echipe, dar bun venit și mai multă tensiune. Oare vor putea face față în Iadul bucătarilor?

FINALA IADUL BUCATARILOR: După zeci de ore petrecute în bucătărie, după nervi întinși la maximum, emoții puternice, momente grele și probe solicitante, jurații i-au ales aseară pe cei șase cei mai buni concurenți de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Aceștia au primit tunicile negre, simbol al trecerii într-o etapă superioară în bucătărie: Cătălin, Tavi, Denis, Kinga, Dani și Augustin sunt cei șase care au avut parte de cele mai mari emoții, dar și de cea mai mare satisfacție de când se află în casa ”Hell’s Kitchen”.

Emoționați până la lacrimi, cu sufletul la gură, ei sunt cei care au încheiat competiția de aseară și au fost felicitați pentru că sunt cei mai buni dintre cei buni. Aflați la un pas de finală și de marele premiu de 80.000 de euro, care le poate schimba viața, cei șase concurenți au aflat că de acum înainte se află pe cont propriu în bucătărie: nu vor mai lucra în echipe, astfel că tensiunea promite să fie și mai mare.

În lacrimi, dar de tristețe, s-a încheiat seara pentru Angi și Mihaela. Cele două au părăsit competiția după o zi grea și un service la care au avut de gătit înclusiv pentru familiile și prietenii celor trei chefi. După ce au reușit să servească un restaurant întreg de cadre militare, cele două echipe au avut de dus la bun sfârșit un service greu. În restaurant au sosit soția și nașii lui chef Dumitrescu, prietenii lui chef Scărlătescu, dar și cei doi copii ai lui chef Bontea.

FINALA IADUL BUCATARILOR: Săptămâna viitoare ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se servește tot în porție dublă, luni și marți, de la 20.30. Iar week-endul acesta, pe 13 decembrie, Bucureștiul încheie preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon al show-ului de la Antena 1. De la ora 10.00 dimineața, cei care vor să ajungă față în față cu cei trei jurați sunt așteptați la Hotel Ramada Parc cu cel mai bun preparat al lor.