Ce salariu are Mihai Bendeac, la Antena 1. Este cea mai bine plătită vedetă de televiziune din România

Ce salariu are Mihai Bendeac, la Antena 1. Dacă până acum, se vorbea că Andreea Esca se afla în top, fiind cea mai bine plătită vedetă din România, ei bine, lucrurile s-au schimbat. Juratul de la iUmor a detronat-o pe vedeta Pro TV.

26 mai 2021, 10:44
Ce salariu are Mihai Bendeac, la Antena 1. Este cea mai bine plătită vedetă de televiziune din România

Ce salariu are Mihai Bendeac, la Antena 1. Actorul nu obișnuiește să păstreze nimic pe numele lui, așa că toate ajung pe numele părinților.

Potrivit declaraţiei de avere a tatălui său, Dănuț Bendeac, director la Agenția Domeniile Statului, fiul său a încasat în perioada 2019-2020, suma de 200.000 de euro de la postul de televiziune pentru care lucrează. Acesta a specificat faptul că banii provin din contracte de drepturi de autor încheiate între fiul lui, Mihai Bendeac și Antena Group SA.

Citeşte şi: Andreea Raicu a rupt scena la iUmor. Mihai Bendeac nu s-a lăsat până nu a luat-o în brațe: „Hai pup-o!” VIDEO

Ce salariu are Mihai Bendeac, la Antena 1

Potrivit unui calcul, Bendeac a avut, în medie, peste 16.000 de euro lunar pentru prestațiile lui de la televiziune, ceea ce face din el cea mai bine plătită vedetă de televiziune a momentului, scrie Wowbiz.ro.

În 2019, Mihai Bendeac, jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1, a trecut pe numele tatălui său suma de 200.000 de lei (40.000 de euro), în 2018 – 605.000 lei (120.000 euro), în 2017 – 365.000 lei (73.000 euro), iar în 2016 – 376.000 lei (75.000 euro). Toate sumele acestea de bani au provenit din televiziune.

Fondurile obținute au fost investite în imobiliare. Părinții lui Mihai Bendeac dețin 3 apartamente, o vilă și un spațiu comercial, acolo unde mama actorului și-a deschis un cabinet stomatologic.

Mihai Bendeac, despre cel mai şocant moment din viaţa sa

Mihai Bendeac a vorbite despre problemele cu care s-a confruntat până la vârsta de 37 de ani. În cartea autobiografică intitulată „Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”, actorul povestește despre fricile pe care le are, dar și despre cum a învățat să le accepte.

În momentul de faţă sunt un pic temător şi mi-ar plăcea să dau timpul oleacă înapoi ori să mai modific nişte lucruri, ori să nu o mai fac. De ce temător? Sunt temător pentru că nu m-am expus niciodată atât de mult şi fiind o fire anxioasă nu mi-e foarte confortabil gândul că o să merg pe stradă şi e posibil să mă întâlnesc cu oameni care mă cunosc atât de bine”, a spus Mihai Bendeac la Antena Stars.