FINALA MASKED SINGER ROMANIA. Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Cine a câştigat marea finală VIDEO

FINALA MASKED SINGER ROMANIA. Căpcăunul și Corbul s-au luptat pentru marele trofeu Masked Singer România, iar câștigător a fost Corbul. Momentele impresionante ale acestuia i-au convins pe detectivi și pe cei din public să îl voteze, așa că a fost cel care a ieșit învingător.

30 oct. 2020, 20:11
FINALA MASKED SINGER ROMANIA. Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Cine a câştigat marea finală VIDEO

FINALA MASKED SINGER ROMANIA. Sub costumul Căpcăunului s-a aflat Irina Rimes, în timp ce marele câștigător al primului sezon Masked Singer România este Mugur Mihăiescu, cel care a purtat costumul Corbului. „Uite cine era frumoasa din spatele măștii”, a spus Jorge. „Chiar ești un om foarte vesel și foarte jucăuș”, i-a mărturisit Ana Morodan. „Pe mine m-ai cucerit iremediabil așa cum am spus tot concursul. Tot ce făceai în restul momentelor a fost wow”, a dezvăluit și Codin Maticiuc.

FINALA MASKED SINGER ROMANIA. Leoaica şi-a dat masca jos! Cine este vedeta FOTO

FINALA MASKED SINGER ROMANIA. „Căpcăunul este prietenul meu și o să fie. Am slăbit vreo 3 kg în patru zile de filmări, dar nu îmi pare rău. Mă bucur că i-am bucurat pe oameni. Este o experiență pe care o să o țin minte toată viața”, s spus Irina Rimes.

FINALA MASKED SINGER ROMANIA. Panda şi-a dezvăluit identitatea. Cine este vedeta care s-a aflat sub costum FOTO

FINALA MASKED SINGER ROMANIA. „Îmi aduc aminte de un singur cuvânt acum, varză!”, a fost prima reacție a lui Mugur Mihăiescu, făcând referire la numele pe care le-au oferit detectivii pentru cel care se află sub costumul Corbului.


loading...