FINALA MASTERCHEF 2014: Proba care a adus multe lacrimi în platou

MASTERCHEF 2014: Editia de luni a show-ului MasterChef a debutat cu proba Cutiei Misterelor, runda in care concurentii ramasi in competitie au avut parte de cea mai mare surpriza de pana acum. Preparatele gatite de cei sapte bucatari amatori, aspiranti la titlul de MasterChef, au fost gustate de unele dintre cele mai dragi persoane din viata acestora.

09 dec. 2014, 09:58
FINALA MASTERCHEF 2014: Proba care a adus multe lacrimi în platou

MASTERCHEF 2014: Cu o jurizare complet diferita, invitatii au dat note preparatelor, ajutandu-i pe Chefi sa decida invingatorul probei. Alexandra a fost desemnata castigatoarea probei Cutia Misterelor si, drept rasplata, a obtinut imunitatea, nefiind obligata sa gateasca in runda urmatoare.

Tudor s-a numarat printre concurentii cu cele mai mari emotii la aceasta runda de jurizare. In momentul in care tatal sau a aparut in platou, concurentul MasterChef a izbucnit in lacrimi.

Degajat si plin de entuziasm, tatal lui Tudor a intrat rapid in pielea unui jurat MasterChef si a degustat preparatele gatite de concurenti, afirmand ca toate i-au fost pe plac.

Mai mult decat atat, acesta a recunoscut ca, la inceput, nu a avut incredere in sansele fiului sau de a ramane in cea mai tare competitie culinara a momentului.

Vizibil emotionat, Tudor a trecut de la agonie la extaz atunci cand tatal sau a ghicit preparatul pe care acesta l-a gatit.

MASTERCHEF 8 DECEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO LIVE MASTERCHEF 2014 – Cine sunt noii jurați de la MasterChef 2014: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean și Florin Scripca – JURIU MASTERCHEF 2014 Show-ul are din sezonul 2014 un nou juriu, după ce foștii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu, au părăsit trustul Pro pentru o emisiune la Antena 1. Astfel, noii jurați sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

MASTERCHEF 8 DECEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO LIVE Patrizia Paglieri . JURIU MASTERCHEF 2014Patrizia Paglieri – JURIU MASTERCHEF 2014: Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Cu o personalitate carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, ridicand foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns in Romȃnia in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea. Acum, declara ca in Romania se simte acasa, iar in Italia calatoreste doar o data pe an.

MASTERCHEF 8 DECEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO LIVE Adrian Hadean – juriu Masterchef 2014 Adrian Hadean – juriu Masterchef 2014: Adrian Hadean lucreaza de peste 15 ani in arta culinara si a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale. In 2003 publica prima sa carte gastronomica, “Sare si piper”, iar din 2004 incepe mai multe stagii de pregatire profesionala in bucatarii din Europa (Spania, Franta, Germania) si din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). In 2011, a propus si implementat programul de responsabilitate sociala “Farfurii curate”, care promoveaza alimentatia sanatoasa in gradinitele din Cluj-Napoca.

MASTERCHEF 8 DECEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO LIVE Florin Scripca juriu Masterchef 2014 Florin Scripca juriu Masterchef 2014: Florin Scripca face parte din celebra echipa Flavours si, in prezent, coordoneaza bucatariile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucuresti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresioneaza prin dedicare si seriozitate, dar si prin carisma si simt al umorului. In ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfectionare in Marea Britanie, la Londra, in Oxfordshire, in cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” si in Exeter, la ferma bio de carne “Pipers Farm”, si in Franta, la “Cantine du Faubourg” din Paris.