Finala Survivor România 2021. Acuzaţii de „blat” în rândul concurenţilor

Finala Survivor România 2021. Șase concurenți vor urma să fie aleși pentru a participa la probele individuale ale concursului. Patru nume despre care se știe că vor participa în finala competiției sunt: Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Albert Oprea.

27 iun. 2021, 09:23
Finala Survivor România 2021. Acuzaţii de „blat” în rândul concurenţilor
Acuzaţii de "blat" în rândul concurenţilor

Finala Survivor România 2021. De la Faimoșii, doi concurenți vor fi aleși pentru probele individuale în urma întrunirii Consiliului de eliminare duminică, 27 iunie, dintre Zanni, Elena Marin și Sebastian Chitoșcă.

Citeşte şi: Când are loc Finala Survivor România 2021. Vor fi aleşi 4 finalişti care se vor lupta pentru marele premiu

Finala Survivor România 2021. Acuzaţii de „blat”

Maria Chițu a fost acuzată de faptul că ar fi pierdut intenționat pentru ca Elena Marin să câștige puncte pentru echipa ei. Războinica nu a comentat deloc acuzațiile aduse de către Războinici. La vederea incidentului, Zanni și Sebastian Chitoșcă au răbufnit la adresa Mariei. Cei doi Faimoși nu s-au bucurat de felul în care a luat Elena punctul.

Albert: „Băi, Maria, te-ai aruncat intenționat. Am văzut cu toții. Nu-mi rup eu aici picioarele aici timp de șase luni ca să îți bați tu joc„.

Andrei: „Las-o, mă, să îi dea și Elenei câteva puncte (a zis el ironic)”.

Albert Oprea: „Elena, nu mă bag eu între voi, ți se pare normal ca Maria să nu spună „Forța Războinicii”? voi v-ați înjurat și tot ați zis Forța Faimoșii„.

Probele individuale vor debuta pe 1 iulie. Concurenții din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, vor lupta pentru a câștiga marele premiu în valoare de 250.000 de lei.

Faimoșii au propus ca Elena Marin și Sebastian Chitoșcă să fie eliminați din concurs, după ce au pierdut ambele jocuri pentru imunitate. În cadrul Consiliului ce se va organiza duminică, 27 iunie, se va lua decizi finală. Unul dintre concurenți va părăsi concursul.

Mă așteptam să fiu nominalizată. Am fost agitată toată săptămâna. Îmi este frică, am rămas doar trei. Publicul decide. Facă-se voia Domnului. Este clar că este o frustrare foarte mare, nu am cum să le schimb părerea.

Dar asta nu-mi dă dreptul să îi vorbesc urât lui Sebastian, că îmi fac nevoile cum face el, ei au manipulat lucrurile și ei joacă urât. Sebastian vorbea despre exemplul pe care îl dăm oamenilor de acasă, nu vreau să spun de câte ori a zis el atât de multe lucruri.

Nu am cum să mă apăr în fața lor, dar trebuie să faci față din toate punctele de vedere și să mergi mai departe. Ei nu joacă corect, vorbesc despre dreptate, strategii, lucruri murdare și, de fapt, cred că ei le fac. De fapt, nu cred, sunt sigură, hoții strigă hoții. Am rămas singură, din păcate”, a spus Elena Marin la Consiliul de la Survivor România, potrivit Kanal D.