Finala SURVIVOR România 2021. Când se va afla câştigătorul concursului. Iată câți bani va lua şi ce criterii trebuie să îndeplinească!

Au mai rămas câteva zile până la marea finală a Survivor România. Competiția din Republica Dominicană, difuzată de Kanal D, va avea ultimul act sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20.00.

05 iul. 2021, 19:12
Finala SURVIVOR România 2021. Când se va afla câştigătorul concursului. Iată câți bani va lua şi ce criterii trebuie să îndeplinească!

Finala SURVIVOR România 2021. În acest show care a debutat pe 9 ianuarie, la Kanal D, au mai rămas 5 concurenți: Faimoșii Zanni și Elena Marin și Războincii Maria, Andrei și Marius. În ediția difuzată duminică seara, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat ce îi așteaptă pe concurenți în săptămâna finalei Survivor.

Finala SURVIVOR România 2021. Când se va afla câştigătorul concursului. Iată câți bani va lua şi ce criterii trebuie să îndeplinească!

„Urmează o nouă etapă pentru voi. O săptămână dublată de intensitatea faptului că, ne apropiem de Marea Finală Survivor România 2021. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, inedite. O săptămână cu jocuri în care tot ceea ce ați arătat până acum, va trebui să arătați nu la dublu, ci de 10 ori mai intens, pentru că săptămâna viitoare avem semifinalele. De asemenea, consiliile vor fi în direct. Joi și vineri vom fi în direct cu dumneavoastră, iar sâmbătă, 10 iulie, vom avea Marea Finală Survivor România 2021. Sâmbătă, 10 iulie, vom afla care este adevăratul supraviețuitor, vom afla care este câștigătorul Survivor România”, a spus gazda reality-show-ului, Daniel Pavel.

O altă veste importantă dată de Daniel Pavel duminică, în Consiliu, a fost aceea că foști concurenți ai sezonului al doilea al reality-ului vor fi prezenți în Republica Dominicană, pentru a-și susține favoriții în Marea Finală. Nu se știe încă numele concurenților care își vor revedea colegii, însă de la începutul competiției s-au perindat în jungla din Dominicană 41 de Faimoși și de Războinici. „La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021”, a anunțat Daniel Pavel.

Câștigătorul va fi ales de oamenii de acasă, iar acesta, unul dintre Războinici sau Faimoși, va pleca acasă cu premiul fabulos pus în joc, în valoare de 250.000 de lei. Primul sezon Survivor România a fost câștigat de solista Elena Ionescu.

Albert Oprea, unul dintre veteranii competiţiei Survivor România, este eliminat după jumătate de an în care a luptat în Republica Dominicană. După prima săptămână de individuale, în cursa pentru votul publicului au intrat Elena Marin, Marius Crăciun şi Albert Oprea. Cele mai puţine voturi de susţinere a primit Albert Oprea, deşi el este concurentul cu cele mai multe săptămâni la rând în care a ieşit favorit.

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce ma putut.

Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei. Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am coniderat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine.

Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești trigri din stânga și dreapta mea.

Maria(Hîngu), îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta.(…)”, a spus Albert Oprea.

Citeşte şi: Câştigător Survivor România 2021. Cine este favorit la casele de pariuri