Câştigător Survivor România 2021. Cine este favorit la casele de pariuri

Fanii reality show-ului Survivor România au început să parieze pe marele câştigător, deşi toți concurenții rămași în competiţie au șanse egale.

02 iul. 2021, 23:54
Câştigător Survivor România 2021. Cine este favorit la casele de pariuri

Câştigător Survivor România 2021. Pe 10 iulie 2021, de la orele 20.00, are loc marea finală Survivor Romania, emisiune difuzata de Kanal D. Cei care se luptă pentru marele premiu sunt Maria Chițu, Marius Crăciun, Elena Marin, Zannidache, Andrei Dascălu și Albert Oprea.

Cei șase concurenți redutabili încep luptele individuale punând la bătaie toată energia și puterea de adaptare pentru a ajunge în finală și a câstiga marele premiu de 50.000 de euro.

Câştigător Survivor România 2021. Cine este favorit la casele de pariuri

Încă de la începutul competiţiei, Zanni s-a numărat printre favoriții la câștigarea trofeului. La început, la SuperBet, de exemplu, Jador și Culiță Sterp erau pe primele locuri. Pe al treilea a fost mereu Zanni, urmat când de Albert, sau de Marius.

Citeste si Finala Survivor România 2021. Acuzaţii de „blat” în rândul concurenţilor

După ieşirea din competiţei a lui Jador și Culiță, Zanni a recuperat teren și, de câteva săptămâni, ocupă prima poziţie. De altfel, Zanni are și cea mai mare susținere pe grupurile de pe rețelele de socializare dedicate show-ului.

Potrivit cotelor de la Betano, Zanni este urmat de Marius Crăciun, iar după acesta vine Albert Oprea. Zanni are o cotă de 2,30, Crăciun de 4,00, iar Albert, Elena Marin și Maria Chițu au o cotă de 6,00. Cele mai puține șanse, conform pariurilor, le are Andrei Dascălu (cota 8,00).

Din această săptămână au început jocurile individuale, iar acestea ar putea fi decisive pentru telespectatori. Favoriții se pot schimba de la o zi la alta. În această etapă a competiției, fiecare concurent va trebui să dovedească de ce este capabil pe trasee. Lupta nu se va mai da în numele echipei, ci în nume personal.

Citeste si Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. Zanni revine pe primul loc

Urmează zile de foc la Survivor România!  Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat  cine va reuși performanța de a câstiga trofeul.

Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor România”, a spus Daniel Pavel.