FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2020 LIVE ONLINE. Ami este marea câştigătoare a celei de-a 15-a ediţii a TCDU

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2020. Adda şi Cătălin Rizea, Tavi şi Gabriela Cristea, momente inedite în finala Te cunosc de undeva, de sâmbătă seara, ora 20.00

19 dec. 2020, 18:26

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2020 LIVE ONLINE. Marea câştigătoare a sezonului 15 Te cunosc de undeva este Ami. Aceasta a donat premiul de 15.000 de euro lui Victor Andrei Daşoveanu, un tânăr de 15 ani din Bucureşti, care se confruntă cu mari probleme de vedere.

UPDATE

Au ridicat juriul și restul concurenților în picioare cu vocile lor puternice. Monica Anghel și Marcel Pavel au reusit sa aduca Rusia pe scena Te cunosc de undeva cu o prestație demnă de doi profesioniști. Cei doi artisti s-au transformat in Alla Pugacheva si Ivan Rebroff si au interpretat melodia Kalinka.

UPDATE

Momente de exceptie susţinute de Toto Dumitrescu şi de sora lui de 15 ani, Mayra, dar şi de Tavi Clonda care a cântat alături de soţia lui, Gabriela Cristea. Tavi Clonda a venit pe scenă cu unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun, iar Gabriela Cristea a reusit să transforme acest moment intr-unul cu totul special. Tavi şi Gabriela nu au mai cântat niciodată împreună, doar, aşa cum spune Gabriela, „pe scena… de la duş„.


UPDATE

Adriana Trandafir şi Romică Ţociu au adus Bollywood-ul pe scena de la Te cunosc de undeva. „Un finiş demn de nişte mari campioni„, le-a transmis Cristi Iacob.

UPDATE

Adda a interpretat în afara concursului melodia Halelujah. Interpretarea ei a impresionat-o pe Ozana Barabancea, care a recunoscut că, la începuturile concursului, nu i se părea că ar promite prea mult. ADDA a urcat pe scena „Te cunosc de undeva!” singură, dar a avut parte de o mare surpriză. Soțul ei a apărut pe scenă și a luat-o în brațe, iar momentul a fost unul de-a dreptul emoționant.

UPDATE

Liviu Vârciu si Andrei Ştefănescu au intrat în pielea lui Gică Petrescu, ambii interpretând acelaşi personaj. Liviu si Andrei sunt singurii din competiţie care interpretează un personaj autohton.

UPDATE

Jojo, împreună cu invitatul ei Andrei Lăzăroiu, au interpretat în afara concursului melodia „Doar o dată-i Crăciunul” şi şlagărul lui Mariah Carey, „All I want for Christmas is you”.

UPDATE

Prima finalistă a serii, AMI, a intrat în pielea lui Britney Spears şi a interpretat melodia „Oops, I did it again„. Juraţii au fost impresionaţi şi au copleşit-o cu laude. „N-am regăsit nicio urmă de AMI sub acest personaj„, i-a zis Aurelian Temişan.

Ăsta va fi examenul suprem al meu de la „Te cunosc de undeva!”. Știm cu toții că Britney Spears este o dansatoare incredibilă„, a spus AMI înainte de a intra în scenă.

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2020.  Antena 1 continuă maratonul finalelor. După Chefi la cuţite şi X Factor, show-ul “Te cunosc de undeva!” își va desemna câștigătorul sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală a celui de-al 15-lea sezon. “Bătălia” finală se va da între AMI, Monica şi Marcel, Adriana şi Romică şi Liviu şi Andrei, care se vor duela pentru premiul de 15.000 de euro pus în joc. Duminică, urmează finala iUmor 2020.

CASTIGATOR TE CUNOSC DE UNDEVA 2020. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta

Colegii lor nefinaliști, Cătălina Grama – Jojo, Adda, Tavi şi Toto vor susține momente muzicale extraconcurs, alături de invitați speciali, și apoi le vor acorda puncte finaliștilor, alături de jurații show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2020 „Pentru mine, faptul că am reuşit să fac parte din echipa asta a însemnat foarte mult. E un proiect atât de fain, plin de creativitate, care mi-a umplut efectiv sufletul, inima şi viaţa cu amintiri foarte frumoase. Am reuşit să îmi depăşesc toate limitele, am reuşit să mă întrec pe mine, pe partea vocală, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că pot să cânt atâtea lucruri, dar iată, cu îndrumarea potrivită, am reuşit!”, a declarat Cătălina, care în finală va susţine un recital emoţionant alături de bunul său prieten, Andrei Lăzăroiu: „Andrei este sufletul muzical al familiei noastre, a fost alături de noi în toate momentele importante din vieţile noastre, nu putea lipsi acum!”.

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2020 Pe Adda, telespectatorii o vor putea urmări sâmbăta aceasta pe scena Te cunosc de undeva! într-o ipostază inedită, alături de soţul său, Cătălin Rizea. „A fost o experienţă wow, în care mi-am testat nişte limite şi mi-am depăşit altele. A fost foarte tare să mă “integrez” în pielea altor personaje, ţinând cont de faptul că eu sunt compozitor şi toată viaţa am scris şi am cântat din suflet si foarte personal. Cred că a fost şi o evoluţie şi m-am distrat foarte tare. Dacă aş avea ocazia să revin, mi-ar plăcea să fac echipă cu cineva!”, a mai declarat Adda.

FINALA TE CUNOSC DE UNDEVA 2020 , ediția 14. Ce personaje a ales Ruleta pentru finaliști
AMI se va transforma în Britney Spears, o legendă pop plină de energie. Artista s-a declarat încântată și norocoasă după decizia Ruletei.

Adriana Trandafir și Romică Țociu vor trebui să facă un efort uriaș pentru a deveni Muhammed Rafi și Asha Bhosle, doi cântăreți indieni din filmul “O floare și doi grădinari”.

Pentru Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Ruli a pregătit o surpriză de proporție, pregătind un război total. Ei îl vor interpreta amândoi pe Gică Petrescu, în oglindă.

Monica Anghel și Marcel Pavel, se vor transforma în Alla Pugacheva și Ivan Rebroff, doi cântăreți din Rusia.

Nici ceilalți participanți nu se vor lăsa mai prejos. Deși nu se vor înfrunta pentru premiul de 15.000 de euro, ei vor face show de zile mari și vor oferi puncte.