FINALA VOCEA ROMANIEI: Cine va fi câştigător Vocea Romaniei 2013

VOCEA ROMANIEI. Titlul suprem e din ce in ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenti este pe cale sa devina realitate! Marea finala de la VOCEA ROMANIEI este joi, pe 26 decembrie, de la 20:30, la ProTV!

RomaniaTV.net
22 dec. 2013, 14:32

VOCEA ROMANIEI. Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Sanziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe in finala, dupa ce a primit 63% din voturile publicului, in timp ce Jovana Milovanovic a strans doar 37%. Moga a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Mihai Chitu  din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Marius Marin  din echipa Loredana merge mai departe in finala, dupa ce a primit 64% din voturile publicului, in timp ce Muneer a strans doar 36%. Loredana a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI. Cea de-a patra editie LIVE a Vocii Romaniei a venit si cu o surpriza de proportii pentru Smiley.

Generos din fire, Horia Brenciu a jucat rol de Mos Craciun pe finalul emisiunii si le-a facut cate un cadou fiecaruia dintre colegii sai. Lui Moga i-a daruit un radio, Loredanei sase CD-uri cu romante, iar lui Smiley o… iubita! 

Vorba vine! „Noua iubita a lui Smiley„este, de fapt, o papusa blonda, imbracata in mireasa, care ii va fi de-acum incolo alaturi si la bine, si la greu. „Pe mine ma infricoseaza„, a marturisit Smiley, care s-a amuzat copios pe seama acestui cadou inedit.

VOCEA ROMANIEI. Felul in care Jovana Milovanovic a interpretat melodia „Tu n-ai avut curaj”, a Madalinei Manole, in prima editie LIVE de „Vocea Romaniei”, a starnit multe glume cu subinteles legate de relatia dintre Jovana si Marius Moga.

In timp ce Moga nu a luat in serios tachinarile colegilor sai pe marginea acestui subiect, Jovana a facut o marturisire surprinzatoare pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei, va multumesc ca m-ati votat si cu ajutorul vostru am ajuns pana aici! Dragostea voastra m-a facut sa vibrez si sa fiu mai frumoasa! Daa, Smiley a avut dreptate, urmeaza episodul 3…. Va invit sambata sa continuam frumoasa poveste de dragoste pe care am inceput-o impreuna!”, a scris frumoasa roscata pe reteaua de socializare. 

In prima editie LIVE a show-ului „Vocea Romaniei„, Jovana Milovanovic a interpretat piesa „Tu n-ai avut curaj„. Felul in care s-a uitat drept in ochii antrenorului ei a atras atentia celorlalti membri ai juriului, care s-au intrecut in glume la adresa colegului lor.

Pana acum, nicio concurenta nu s-a uitat la un antrenor asa„, a explicat Smiley.

Se uita in ochii lui si ii spunea: „Tu n-ai avut curaj”. Nu stiu la ce se referea. Eu vreau sa plec cu trofeul, iar Moga poate pleca de la ‘Vocea Romaniei’ cu o iubita„, a spus la randul lui Horia Brenciu.

Marius Moga a tinut sa spulbere orice urma de mister: „Nu e vorba de nicio iubire. Eu cred ca Jovana si-a cautat un punct fix cand canta„.