FINALA X FACTOR 2014. Ce spun CONCURENŢII. Surprize URIAŞE în FINALA X FACTOR 2014

FINALA X FACTOR 2014. Antena 1 difuzeaza, vineri, de la ora 20:30, FINALA X FACTOR 2014. Alessio Paddeu, Alexandra Crisan, Trupa 69 si Adina Raducan se bat pentru marele trofeu. Află aici totul despre FINALA X FACTOR 2014.

26 dec. 2014, 11:55
FINALA X FACTOR 2014. Ce spun CONCURENŢII. Surprize URIAŞE în FINALA X FACTOR 2014

FINALA X FACTOR 2014. Cei 4 finalisti, Alessio Paddeu, Alexandra Crisan, trupa 69 si Adina Raducan, au mari emotii si asteapta cu nerabdare FINALA X FACTOR 2014. Iata ce spun finalistii de la X Factor.

FINALA X FACTOR 2014. Trupa 69

Maria spune ca ar vrea sa isi cumpere o garsoniera din banii castigati, iar colegul ei de trupa, Cocoon, dezvaluie ca ar investi in cariera lui muzicala.”In primul rand mi-as lua o garsoniera, sa scap de povara platitului chiriei in Bucuresti, as da examen pentru carnetul de sofer si… nici nu mai stiu acum, in general mi-as lua lucruri simple, dar care iti fac viata mai frumoasa”, a spus Maria. As investi in muzica si in imaginea mea”, a replicat Cocoon.

FINALA X FACTOR 2014. Alexandra Crisan

Alexandra Crisan, concurenta din echipa lui Stefan Banica, marturiseste ca ar impartii banii intre cariera ei muzicala, studii, calatorii si mama care a sustinut-o intotdeauna, oricum a putut. „As investi in mine ca artist inainte de toate, probabil i-as da o parte din bani mamei mele, pentru toti anii in care m-a sustinut, as investi desigur in studii si as calatori”, a declarat Alexandra Crisan.

FINALA X FACTOR 2014. Adina Raducan

Adina Raducan, tanara de doar 16 ani din ehcipa lui Horia Brenciu, spune ca ar vrea sa-si ajute bunica bolnava: O buna parte din suma mi-ar placea sa o trimit familiei, bunicilor in primul rand, mai ales ca am aflat de curand ca bunica mea e foarte bolnava. Tare mi-as dori sa o pot ajuta la batranete, mai ales ca si-a dedicat tot timpul nepotilor, mie si fratele meu si as vrea sa o pot rasplati. Si, desigur, as investi o parte si in cariera mea muzicala”.

FINALA X FACTOR 2014. Alessio Paddeu

Alessio Paddeu, italianul carismatic si extrem de talentat din echipa Deliei, vorbeste despre ce a insemnat pentru el intreaga experienta X Factor, dar si faptul ca a ajuns pana in finala. „Recunosc ca de cand am venit in concurs, finala a reprezentat obiectivul meu. Asta pentru ca de-a lungul evolutiei mele artistice nu am reusit sa inchid un cerc, incepeam ceva, apoi eram eliminat… Deci pentru mine faptul ca sunt finalist inseamna inchiderea unui cerc frumos, inceput odata cu auditiile. Sunt foarte multumit si mai linistit. As vrea sa incerc sa cant si ceva in limba romana, cu speranta ca publicul va intelege si ce spun. Eu unul am inceput sa inteleg un pic romana. Vom vedea… In orice caz, nu sunt ipocrit si recunosc ca mi-ar placea sa castig. Daca se va intampla asta, cu siguranta ar fi cea mai mare satisfactie a mea de pana acum. Ma simt fericit si implinit. Participarea la X Factor cu siguranta m-a repus in joc. De un an de zile eu traiesc la Londra, unde lucrez ca barrista, iar odata cu plecarea din Italia am lasat putin deoparte muzica. X Factor m-a schimbat in sensul ca mi-a dat un imbold sa nu renunt la visul meu. Si am mai invatat ca muzica, arta in general, poate unii oamenii, am invatat cum te poti pozitiona ca artist pe o piata care nu e a ta”, marturiseste Alessio Paddeu.