Finul lui Liviu Dragnea s-a înscris în PNL

Publicat: Marţi, 28 Ianuarie 2020 14:56 // Actualizat: Marţi, 28 Ianuarie 2020 15:01 // Sursa: romaniatv.net

Finul lui Liviu s-a reînscris în PNL. Ales senator pe listele PSD, parlamentarul Emanoil Savin a precizat că a renunțat la formațiunea politică "din cauza greșelilor făcute de Dragnea și de Dăncilă", potrivit observatorulph.ro.

Emanoil Savin a demisionat din PSD încă de anul trecut, în plin scandal legat de moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă. La acea dată, parlamentarul a anunțat că va activa ca senator neafiliat. 

Emanoil Savin a explicat plecarea sa a fost generată de faptul că nu a primit funcţia de secretar al Comisiei de apărare, dar şi de „mazilirea" unora dintre liderii PSD.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă: "Nu am fost niciodată instrumentul lui Liviu Dragnea"

"Păi am avut o discuţie la sfârşitul sesiunii parlamentare, în iunie, şi a rămas că la începutul sesiunii, în septembrie, Şerban Nicolae a trecut acolo ca să preiau funcţia de secretar de la Fifor că el avea vreo şapte sau opt funcţii, şi când am venit au uitat oamenii să mai facă... Şerban n-a mai fost, l-au mazilit şi pe Şerban, m-am supărat că l-au mazilit şi pe Şerban, m-am supărat că Moga a plecat şi el acasă că l-au dat şi pe el afară de la comisii şi din vicepreşedinte şi după care zic: ce caut eu pe aici?", a spus Emanoil Savin, pentru news.ro.

Emanoil Savin, fost primar al oraşului Buşteni, a fost membru PNL, până în martie 2016, când a trecut la PSD.

Emanoil Savin este finul lui Liviu Dragnea. Fostul preşedinte PSD, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, i-a fost naș de cununie la nunta de argint lui Emanoil Savin, în 2014.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H