Finul lui Nuţu Cămătaru, reţinut pentru viol. Florin Belu , zis ”Ureche”, ar fi păcălit victima că va filma un spot publicitar

Finul lui Nuţu Cămătaru a fost reţinut de oamenii legii pentru viol. Florin Belu , zis ”Ureche”, ar fi cercetat pentru agresiune sexuală, faptă ce s-ar fi petrecut în luna februarie. Victima ar fi fost păcălită că va filma un spot publicitar.

03 mart. 2021, 10:33
Finul lui Nuţu Cămătaru, reţinut pentru viol. Florin Belu , zis ”Ureche”, ar fi păcălit victima că va filma un spot publicitar
Florin Belu , zis ”Ureche”, reţinut pentru viol

Finul lui Nuţu Cămătaru, reţinut pentru viol. O tânără ar fi reclamat polițiștilor că, un bărbat pe care l-a cunoscut în mediul online şi care i-ar fi promis că vor face împreună o reclamă, a agresat-o sexual. A fost dusă într-un apartament, unde ar fi trebuit să aibă loc filmările, iar acolo ar fi avut loc violul.

Citeşte şi: Aticu, finul lui Nuţu Cămătaru, înjunghiat în urma unei altercaţii cu cel mai mare duşman al clanului. Motivul pentru care victima nu a făcut plângere împotriva agresorului

În data de 02 martie 2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În fapt, in luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul on line, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

Finul lui Nuţu Cămătaru, reţinut pentru viol

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual.Ieri, 02 martie, cel îl cauză a fost condus la audieri, ulterior, în baza probatorului administrat fiind reținut. Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală

”, se arată într-un comunicat al poliției, potrivit Observator News.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.

În România, pedeapsa pentru această infracțiune este cuînchisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.