Fiul lui Sile Cămătaru, adus în cătușe în țară. Se afla pe lista Most Wanted a Poliției Române

Fiul lui Sile cămătaru, Albert Balint, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, a fost adus în ţară, vineri seară, din Germania. Pe numele lui era emis mandat de arestare din septembrie 2020, pentru infracţiuni rutiere.

13 feb. 2021, 08:14
Fiul lui Sile Cămătaru, adus în cătușe în țară. Se afla pe lista Most Wanted a Poliției Române

„În data de 12.02.2021, a fost extrădat din Germania, un bărbat de 32 de ani, din Bucuresti,  pe numele căruia Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier”, a transmis Poliţia Capitalei. Este vorba despre Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române.

Citeşte şi Un membru al clanului Cămătaru, prins după 9 ani. Trăia cu acte false în Italia

Sursa citată a precizat că inculpatul a fost preluat de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale.

Fiul lui Sile Cămătaru a avut de mai multe ori probleme cu legea în România. În ultimul incident, Albert Balint, cunoscut sub numele de Bebe Cămătaru, a fost reținut de poliţiştii din Olt, în localitatea Găneasa, conducând fără permis și sub influenţa drogurilor. Se întâmpla în ultimele zile ale anului 2019, iar Bebe Cămătaru a fost arestat preventiv. Ulterior, a contestat măsura arestului preventiv, iar Tribunalul Olt a decis să fie judecat în libertate.

Citeşte şi Nuţu Cămătaru, imagini fabuloase pe Tik-tok. Cum a fost surprins celebrul interlop VIDEO

Între altele, în trecut, el a mai înjunghiat un tânăr în fața unei discoteci de la Timișoara. A fost eliberat însă după numai câteva ore, pentru că victima lui și-a retras plângerea. Autoritățile suspectau atunci că este posibil ca victima să fi fost amenințată sau plătită ca să determine oprirea anchetei.