Firea: „Asistăm la o guvernare care duce copiii noştri spre analfabetism, sperăm să nu mai fie cazul după 6 decembrie”

Gabriela Firea a susţinut miercuri o conferinţă de presă la sediul PSD, în care a criticat dur măsurile anti-Covid luate de guvernul Orban şi a anunţat o iniţiativă legislativă a parlamentarilor social-democraţi, menită să creeze cadrul legal pentru ca cetăţenii izolaţi să poată solicita deplasarea urnei mobile la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 10:53
Firea: „Asistăm la o guvernare care duce copiii noştri spre analfabetism, sperăm să nu mai fie cazul după 6 decembrie”

„Ultimele masuri ale guvernului Orban arata nu doar cinism, este un cuvant prea usor, nu le pasa de populatie. Suntem singura tara din Eropa care a decis inchiderea scolilor, in loc sa testam elevii si profesorii. Este foarte greu pentru elevi sa invete online.

Asistam la o guvernare care duce copiii nostri spre analfabetism, speram sa nu mai fie cazul dupa 6 decembrie.

De asemenea, este dur, umilitor si cu efecte catastrofale, sa inchizi pietele. Se puteau face circuite, la fel cum se fac in marile magazine.

Premierul Orban, in loc sa explice tinerilor cum sa se protejeze, a iesit la tv si i-a jignit, facandu-i raspandaci. Nu exista asa ceva in nicio tara europeana.”, a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi: Mihai Tudose: „Anisie e nevinovată, nu inţelege nimic. Dar pare că se încadrează în viziunea PNL despre cum să nenoroceşti o ţară”