Firea despre interzicerea desenelor cu creta în parcuri: Face parte din planul de intoxicare a populaţei cu ştiri negative

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că NU a interzis desenele cu creta în parcuri, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul virtual, şi că aceasta "face parte din planul de dezinformare şi intoxicare a populaţiei cu ştiri negative la adresa Primarului General". 

09 sept. 2016, 09:09

In legatura cu informatiile aparute pe retelele de socializare, potrivit carora angajatii ALPAB ar fi interzis desenele cu creta pe asfalt in parcul Herastrau, Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) face urmatoarele precizari:

Desenele pe asfalt sunt permise in parcurile administrate de catre Primaria Capitalei prin ALPAB, iar informatiile distribuite induc intentionat in eroare opinia publica.

„Doresc sa ii informez pe bucuresteni ca nu este adevarat asa ceva, nici politia locala, nici angajatii ALPAB nu interzic copiilor sa deseneze pe asfalt, este o inscenare, o intoxicare”, a explicat Primarul General care a adaugat ca nu pune la indoiala marturia mamei, ci „pun la indoiala persoana care a facut acest lucru, care a indus ideea ca desenele sunt interzise, a fost cineva care a vrut sa ne faca rau, adica un parinte sa se planga de activitatea primariei. Este un lucru foarte important, ca suntdezinformari.”

Gabriela Firea a mai adaugat ca astfel de informatii „fac parte din planul de dezinformare si intoxicare a populatiei cu stiri negative la adresa Primarului General”, transmite Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa remis vineri. 

Edilul-şef al Capitalei a comentat subiectul inclusiv pe pagina personală de socializare unde a scris şi faptul că „intoxicările” ar veni din partea PNL. 

„Este o intoxicare, marca PNL Bucuresti, care a şi distribuit, prin gherila de partid, această ştire falsă. Nu am dat un astfel de ordin aberant, am şi eu copii mici şi merg cu ei în parc, inclusiv pentru a desena pe asfalt”, a scris politicianul pe Facebook.

Potrivit ei, astfel de zvonuri şi intoxicaţii sunt lansate de PNL ca să acopere neregulile din anii când PDL-PNL erau la guvernare. Primarul Capitalei le-a transmis politicienilor din PNL să renunţe la astfel de practice pentru că nu se mai pot câştiga alegeri prin dezinformare, minciună şi ură.