Firea, după ce Cîţu a spus că depune plângere penală în legătură cu Pilonul II de pensii: Sunt oameni politici sau altceva?

Gabriela Firea, primarul Capitalei, declară, după ce senatorul PNL Florin Cîţu a avertizat că va depune plângere penală împotriva PSD în legătură cu Pilonul II de pensii, că nu trebuie să fie răsturnată o putere legitimă prin plângeri penale. 

RomaniaTV.net
21 mai 2018, 09:01
Firea, după ce Cîţu a spus că depune plângere penală în legătură cu Pilonul II de pensii: Sunt oameni politici sau altceva?

Gabriela Firea s-a întrebat, în mod ironic, dacă cei din opoziţie sunt oameni politici şi dacă aşa înţeleg ei să facă politică, ceea ce în opinia ei înseamnă nu mai există democraţie.

„Sunt oameni politici sau altceva? Dacă aşa se face politica, depunând plângeri penale, înseamnă că nu mai suntem în democraţie. Înseamnă că le este frică de alegeri, de votul românilor. Votul românilor este sfânt. Nu trebuie să răstoarne o putere legitimă prin plângeri penale. Este ceva incredibil şi de neacceptat într-un stat de drept”, a declarat Gabriela Firea înainte de şedinţa BPN.

Senatorul PNL Florin Câţu ameninţă că depune plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, a premierului Viorica Dăncilă, a vicepremierului Viorel Ştefan şi a miniştrilor Muncii Lia Olguţa Vasilescu şi Finanţelor, Eugen Teodorovici, ca urmare a proiectului care ar viza suspendarea contribuţiilor la Pilonul ll de pensii.


loading...