Firea îl acuză pe Nicuşor Dan, după demiterea şefului Administraţiei pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic: „O răzbunare meschină!”

Fostul primar general al capitalei a oferit miercuri o declaraţie referitoare la ştirea conform căreia Nicuşor Dan, succesorul său în funcţie, l-a înlocuit pe şeful Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Marius Coje, cu Edmond Niculuşcă, fondatorul Acociaţiei ARCEN.

02 dec. 2020, 16:32
Firea îl acuză pe Nicuşor Dan, după demiterea şefului Administraţiei pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic: „O răzbunare meschină!”

Firea susţine că înlocuirea lui Marius Coje este o „răzbunare meschină” împotriva sa şi susţine că în administraţia ei au fost reabilitate cele mai multe clădiri cu risc, printre care se numără şi mai multe monumente importante din capitală, un exemplu fiind Arcul de Triumf.

„Mă așteptăm că noul primar să-și țină promisiunile față de bucureșteni, anunțate în campanie: să rezolve imediat problema apei calde și a căldurii – se laudă că are guvernul de partea să -, să înceapă demersurile pentru „metroul ușor”, să demareze măcar acel proiect, care nu există, dar pe care l-a anunțat, prin care bucureștenii vor ajunge la 1400 euro salariu mediu.”, a declarat Gabriela Firea pentru Gândul.ro.

Firea îl acuză pe Iohannis că s-a folosit de Arcul de Triumf, consolidat în mandatul său

„Dacā nu consolidam Arcul de Triumf, în primul an de mandat ca primar general, ce se mai confisca ieri? Un santier? Unde se mai tinea discursul solitar? Lângā gardul de metal al constructorului? Cā asa am gasit Arcul de triumf, dupa un an cu primarul interimar PNL. Ei, cei “De Dreapta” sunt harnici pentru ei însisi. Nu prea se omoarā cu munca pentru oameni, pentru oras, pentru tara.”, a mai scris Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan votează PNL la parlamentare, nu USR. „Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider că PNL e varianta cea mai bună pentru România azi”