Firea, în şedinţa CGMB: Vom dezbate un proiect potrivit căruia 5 autobuze vor fi trimise la Tulcea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că se va dezbate miercuri, în şedinţa CGMB, un proiect care prevede că vor fi trimise la Tulcea cinci autobuze.

RomaniaTV.net
17 ian. 2018, 10:22
Firea, în şedinţa CGMB: Vom dezbate un proiect potrivit căruia 5 autobuze vor fi trimise la Tulcea

„Din spirit de solidaritate vom dezbate şi sper aproba astăzi un proiect prin care îi vom ajuta pe cetăţenii din Tulcea care suferă acum din cauza faptului că practic flota lor de autobuze a ars, aşa cum aţi putut vedea cu toţii din relatările mass-media, şi au rămas fără transport public în comun. Am primit o solicitare din partea domnului primar, din partea Asociaţiei Municipiilor, de a ne alătura şi noi altor primării din ţară care sprijină Tulcea cu câteva autobuze în regim de comodat. Am realizat acest proiect şi practic de la Bucureşti vor pleca, prin votul dumneavoastră şi aprobarea dumneavoastră, cinci autobuze pentru ca cetăţenii din Tulcea să poată să-şi desfăşoare în mod normal şi în condiţii civilizate întreaga viaţă socio-profesională”, a anunţat Firea, miercuri, la şedinţa CGMB, potrivit Agerpres.

Un microbuz şi 15 autobuze ale societăţii Transport Public SA, singurul operator de transport în comun din municipiul Tulcea, au ars vinerea trecută, într-un incendiu cauzat cel mai probabil de un scurtcircuit apărut la unul din autovehicule.


loading...