Firea prezintă candidaţii PSD pentru CGMB. Anghel Iordănescu şi Mitică Dragomir, în echipă. „Administraţia este exact ca sportul”

Primarul general Gabriela Firea a anunţat luni că a prezentat lista candidaţilor PSD pentru Consiliul General. Edilul Capitalei susţine că din echipă fac parte personalităţi marcante precum fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, oameni din sport precum Elisabeta Lipă, Anghel Iordănescu, Mitică Dragomir sau Daniel Pancu.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 13:06
Firea prezintă candidaţii PSD pentru CGMB. Anghel Iordănescu şi Mitică Dragomir, în echipă. „Administraţia este exact ca sportul”

„Personalităţi marcante ale ţării şi Capiralei ni se alatură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani: modernizarea Bucuresţiului! Depunem împreună, în aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se află : Petre Roman – prim ministru al României (1990-1991), îndrăgita actriţă Monica Davidescu, oamenii de sport şi fair-play: Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Ilieşiu, alături de cadre medicale, profesori, jurişti, ingineri.

Aşa cum am lucrat în ultimii 4 ani, asa vom lucra şi în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, şi ma bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate”, a anunţat Gabriela Firea într-un mesaj publicat pe Facebook.

Edilul capitalei a menţionat că „administraţia este exact ca sportul”.

„Nu contează interese, nu contează politicianisme, contează doar performanţa. Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureştiul trebuie să fie o capitală culturală, capitală care iubeşte arta. Pe lista noastră sunt cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori.

Ce ne dorim: să nu mai fim în situaţia de acum patru ani în care Bucureştiul era un oraş îngheţat, nu se lucra pe niciun şantier. Totul era în paragină”, a menţionat edilul Capitalei.

Mitică Dragomir, fost preşedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal, a afirmat că o va sprijini pe Gabriela Firea.

„Ştiu cu ce se mănâncă acest alegeri. Sunt alături de doamna Firea. O voi sprijini în tot ce face”, a spus Mitică Dragomir.

La rândul său, Petre Roman a afirmat că a decis să intre în lupta electorală.

„Vreau să mulţumesc Gabrielei Firea pentru onoare pe care mi-a făcut-o. Susţineam un nou mandat. Nu se mai pune problema să stau pe margine, să observ cum se dau sfaturi. M-am decis să intru şi să fac ceva”, a spus Petre Roman.