Gabriela Firea, după ce un troleibuz a luat foc în Capitală: „Sper ca toţi cei care blochează intenţionat licitaţii să vadă imaginile”

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirmă, după ce un troleibuz a luat foc în centrul Capitalei, că speră ca toţi cei care blochează intenţionat licitaţiile pentru achiziţia de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări.

07 iun. 2020, 10:24
Gabriela Firea, după ce un troleibuz a luat foc în Capitală: „Sper ca toţi cei care blochează intenţionat licitaţii să vadă imaginile”

Sper ca toţi cei care blochează intenţionat licitaţiile pentru achiziţia de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul oraşului! Doi ani am fost şicanaţi cu licitaţia pentru achiziţia a 100 de troleibuze.

Cu mare greutate am reuşit să semnăm contractul anul acesta, cu un consorţiu germano-turc. Aşa s-ar fi întâmplat şi cu autobuzele vechi, pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la Bucureşti cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziţionate tot după o licitaţie îngreunată doi ani de zile. Dar în continuare suntem blocaţi cu licitaţia pentru achiziţia celor 100 de tramvaie. Se va dovedi că motivele sunt inventate. Cu mare dificultate am semnat şi contractul pentru 130 de autobuze hybrid Mercedes Benz”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, după ce un troleibuz a luat foc în centrul Capitalei, aproape de Piaţa Romană.

Citeşte şi Troleibuz în flăcări, în centrul Capitalei. Vehiculul a luat foc între Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană VIDEO

Ea subliniază că în troleibuz nu era niciun pasager şi se întreabă dacă ce care blochează achiziţiile de noi mijloace de transport în comun vor să se întâmple o tragedie.

Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viaţa oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!„, mai scrie Gabriela Firea.