FIRICEL din LAS VEGAS, lovitură de jumătate de milion de euro! Cum s-a ales cu BANII

Cuzin Toma, actorul care interpretează personajul Firicel din serialul Las Fierbinți, a câştigat disputa juridică purtată cu Centrul Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM).

24 iun. 2020, 15:22
FIRICEL din LAS VEGAS, lovitură de jumătate de milion de euro! Cum s-a ales cu BANII

Cuzin Toma, a obținut în instanță, după un proces care a durat aproape patru ani, o jumătate de milion de euro, bani pe care CREDIDAM trebuie să îi achite în momentul în care sentința rămâne definitivă.

Adrian Văncică, CLIP DEMENŢIAL din CARANTINĂ. Cum s-a filmat „Celentano” din Las Fierbinţi VIDEO

„Admite cererea. Obligă pârâta (CREDIDAM -n.r.) să plătească reclamantului (Cuzin Toma – n.r.) suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, au decis magistrații.

Cu cine se iubeşte Gianina din Las Fierbinţi. Primele imagini cu actriţa Anca Dumitra şi iubitul misterios FOTO

Reprezentanții CREDIDAM au formulat apel, săptămâna trecută, iar procesul urmează să se judece la Curtea de Apel București. Între timp, CREDIDAM încearcă să îl execute silit pe actor pentru niște sume modice într-un alt dosar de la Judecătoria Sectorului 3: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac”.