Firma Elenei Udrea, situată pe Valului, vecin cu Ţărmului şi Navigatorilor FOTO

Situaţie hilară pentru Elena Udrea. Strada pe care îşi are sediul firma Agro Green Nana, înfiinţată de Udrea şi care lucrează în arendă terenul de la Nana al fiicei fostului preşedintele, duce tot la Traian Băsescu. Mai exact, la meseria de marinar a ex-preşedintelui.

20 ian. 2015, 15:06
Firma Elenei Udrea, situată pe Valului, vecin cu Ţărmului şi Navigatorilor FOTO

Şi asta pentru că firma Elenei Udrea se află pe Strada Valului, perpendicular cu strada Navigatorilor şi in apropiere de strada Ţărmului. 

SC Agro Green Nana a fost înfiinţată de Udrea în octombrie 2013. Numele SRL-ului nu a fost deloc ales întâmplător, Udrea achiziţionându-şi  mai multe terenuri agricole inclusiv la Nana.

Agro Green Nana SRL are sediul pe strada Valului nr. 26, în Sectorul 1 al Capitalei.

Câţi bani a încasat Elena Udrea de la stat pentru moşia de la Nana

Anul trecut, Elena Udrea a depus cerere la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru acordarea subvenţiilor agricole şi a primit deja avansul.

Valoarea autorizată şi plătită efectiv beneficiarului Agro Green Nana SRL a fost de 88.374,59 de lei (n.r. – aproximativ 20.000 de euro), reprezentând avansul aferent schemei unice de plată pe suprafaţă (SAPS) – campania 2014. Urmează ca în perioada următoare să fie autorizată la plată şi diferenţa SAPS”, a precizat directorul general al APIA, Mihail Spătărelu-Puţintei.