Firma internaţională de avocatură Salans angajează un asistent recepţie. Vezi dacă te califici

Firma internaţională de avocatură Salans caută în această perioadă candidatul ideal pentru postul de asistent recepţie (front desk). Citeşte într-un material RTV.NET ce criterii de eligibilitate trebuie să îndeplinească cei interesaţi să performeze în acest post, în cadrul firmei internaţionale de avocatură.

RomaniaTV.net
16 ian. 2013, 08:31
Firma internaţională de avocatură Salans angajează un asistent recepţie. Vezi dacă te califici

Salans Moore şi Asociaţii SCA, jucător mare din piaţa de avocatură de business din România, recrutează candidatul potrivit pentru postul de asistent recepţie (front desk) în Bucureşti, în această perioadă.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate, ai cel puţin doi ani experienţă în secretariat, şi dezirabil, ai mai lucrat într-o companie multinaţională.

De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte fluent limba română şi limba engleză, e un bun  comunicator, poate performa în cadrul unei echipe şi demonstrează că îşi poate interioriza cultura organizaţională a firmei de avocatură Salans.
În ceea ce priveşte profilul caracterial al candidatului căutat de angajatori, aceasta trebuie să demonstreze că e onest, matur, de încredere, că reacţionează cu tact şi diplomaţie.
Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să fie şi bine organizat şi să aibă rezistenţă la stres.

Angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de acest post cu pachet salarial atractiv şi asigurare medicală.
Candidaţii care răspund acestor exigenţe pot trimite candidatura pentru postul antemenţionat până pe 31 ianuarie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl pot consulta aici.