Firma Supercom, amendată de Primăria Sector 2 pentru neridicarea gunoiului din zona Baicului

Primăria Sectorului 2 a amendat, luni, cu 5.000 de lei firma de salubrizare Supercom, pentru neridicarea la timp a gunoiului menajer de la asociaţiile de proprietari din zona Baicului, iar echipe de control de la Poliţia Locală verifică toate cartierele pentru identificarea unor cazuri similare, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 15:37
Firma Supercom, amendată de Primăria Sector 2 pentru neridicarea gunoiului din zona Baicului

Verificările au fost făcute în urma unor sesizări primite de Primăria Sectorului 2 de la locatarii din zona Baicului.

„Pentru neridicarea la timp a gunoiului menajer de la asociaţiile de proprietari din zona Lunca Florilor din cartierul Baicului, care au contracte cu firma de salubrizare, primarul Neculai Onţanu a amendat cu 5.000 de lei SC Supercom SA, în cursul zilei de astăzi, luni, 27 februarie”, se arată într-un comunicatul al Primăriei Sectorului 2.

Firma de salubritate a fost obligată ca luni să ridice gunoiul menajer de la asociaţiile de proprietari şi „să respecte termenele de evacuare a deşeurilor prevăzute în contractele cu populaţia”.

De asemenea, echipe de control de la Poliţia Locală vor face verificări în toate cartierele pentru identificarea unor eventuale cazuri similare.

Primăria Sectorului 2 atenţionează că va da amenzi maxime firmei Supercom dacă vor mai fi găsite zone de unde nu s-a ridicat gunoiul menajer de la cetăţenii care au contracte de salubrizare.

„Primarul Neculai Onţanu este hotărât să sancţioneze operatorul care acţionează în Sectorul 2 dacă nu va respecta termenii contractuali şi nu va ridica gunoiul de la bucureşteni”, se mai arată în comunicatul citat.

Primăria pune la dispoziţia cetăţenilor două numere de telefon unde pot face sesizări în cazul unor probleme privind salubrizarea, respectiv telverde 0800.800.386 şi 021.9654 – dispecerat Supercom.