Firma Supercom, amendată de Primăria Sector 2 pentru neridicarea gunoiului din zona Baicului

Publicat: Luni, 27 Februarie 2012 17:37 // Actualizat: Luni, 27 Februarie 2012 17:37 // Sursa: Mediafax

Primăria Sectorului 2 a amendat, luni, cu 5.000 de lei firma de salubrizare Supercom, pentru neridicarea la timp a gunoiului menajer de la asociaţiile de proprietari din zona Baicului, iar echipe de control de la Poliţia Locală verifică toate cartierele pentru identificarea unor cazuri similare, potrivit Mediafax.

Foto: www.adevarul.ro

Verificările au fost făcute în urma unor sesizări primite de Primăria Sectorului 2 de la locatarii din zona Baicului.

"Pentru neridicarea la timp a gunoiului menajer de la asociaţiile de proprietari din zona Lunca Florilor din cartierul Baicului, care au contracte cu firma de salubrizare, primarul Neculai Onţanu a amendat cu 5.000 de lei SC Supercom SA, în cursul zilei de astăzi, luni, 27 februarie", se arată într-un comunicatul al Primăriei Sectorului 2.

Firma de salubritate a fost obligată ca luni să ridice gunoiul menajer de la asociaţiile de proprietari şi "să respecte termenele de evacuare a deşeurilor prevăzute în contractele cu populaţia".

De asemenea, echipe de control de la Poliţia Locală vor face verificări în toate cartierele pentru identificarea unor eventuale cazuri similare.

Primăria Sectorului 2 atenţionează că va da amenzi maxime firmei Supercom dacă vor mai fi găsite zone de unde nu s-a ridicat gunoiul menajer de la cetăţenii care au contracte de salubrizare.

"Primarul Neculai Onţanu este hotărât să sancţioneze operatorul care acţionează în Sectorul 2 dacă nu va respecta termenii contractuali şi nu va ridica gunoiul de la bucureşteni", se mai arată în comunicatul citat.

Primăria pune la dispoziţia cetăţenilor două numere de telefon unde pot face sesizări în cazul unor probleme privind salubrizarea, respectiv telverde 0800.800.386 şi 021.9654 - dispecerat Supercom.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amendă baicului Bucureşti gunoi salubrizare supercom
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 mar 19:23
Răspunde | Votează email 0 email
CECILIA MARIN
Pe str GRIGORE IONESCU,NU SUNT COSURI DE GUNOI ,NICI IN STATIA DE TRAMVAI 16,REINVIERII ,MAI EXACT STATIA DIN FATA BENZINARIEI OMV,NU SUNT COSURI VA ROG AJUTATINE ,NU AVEM UNDE SA ARUNCAM GUNOIUL,VA MULTUMESC ANTICIPAT SI SPER SA TINETI CONT DE SESIZARE
27 feb 18:27
...privind salubrizarea, respectiv telverde 0800.800.386 şi 021.9654 – dispecerat Supercom. Source Article from http://www.rtv.net/firma-supercom-amendata-de-primaria-sector-2-pentru-neridicarea-gunoiului-din-zona-baicului_18124.html ...
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H