Firmele care lucrează cu Romsilva sunt în conflict. Au căzut victime utilaje de 1 milion de lei, care au fost incendiate

S-a declaşat un adevărat război între firmele care lucrează cu Romsilva. Numai noaptea trecută, o firmă din judeţul Caraş-Severin a suferit o pagubă de 1 milion de lei, după ce persoane necunoscute au incendiat mai multe utilaje, informează stiripesurse.ro.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 14:15
Firmele care lucrează cu Romsilva sunt în conflict. Au căzut victime utilaje de 1 milion de lei, care au fost incendiate

În noaptea de marţi spre miercuri (22 ianuarie), în jurul orei 1.00, paznicul unei societăţi comerciale din comuna Zăvoi a observat că au fost incendiate mai multe utilaje aflate în curtea societății. Ulterior avea să se constate că două persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului şi au aruncat cu un lichid pe mai multe utilaje, care au luat instantaneu foc.

După ce au provocat incendiul, persoanele au părăsit zona cu un autoturism de culoare albă, Ford Fiesta. Un autoturism asemănător a fost identificat pe raza localității Oțelul Roșu, abandonat într-un șanț. S-au ridicat probe. În urma incendiului a rezultat distrugerea a mai multor utilaje (trei utilaje tip Taf, un camion Scania și distrugerea partială a unui Taf și a unui camion Volvo).

Prejudiciul a fost estimat la circa un milion lei. Poliția continuă cercetările pentru identificarea autorilor.

Citeşte şi: Ştirea cititorului. Se taie masiv din ce a mai rămas din Codrii Vlăsiei VIDEO