Firmele din Big Four fac angajări. Vezi posturi disponibile

KPMG și Ernst&Young, companii din grupul Big 4 alături de PwC și Deloitte, recrutează în cadrul târgului de carieră Angajatori de Top.

RomaniaTV.net
20 oct. 2011, 13:06
Firmele din Big Four fac angajări. Vezi posturi disponibile

KPMG are disponibile peste 100 de posturi și recrutează pentru birourile din București și din țară.

“KPMG România oferă în această toamnă oportunități de angajare atât pentru persoane cu experiență în domeniul: economic, juridic, IT, consultanță în afaceri, actuariat, HR – cît și pentru studenți sau tineri absolvenți care doresc să intre într-un program de internship. În total, vorbim de aproximativ 100 de poziții deschise în București și în celelalte birouri din țara“, spune Ada Palea, Director, People Performance and Culture, KPMG România.

Ernst&Young recrutează pentru birourile din București și caută personal cu până la cinci ani experiență pentru pozițiile de senior audit, senior tax consultant sau senior transfer pricing. Toate joburile sunt în regim full-time. Vezi mai multe detalii aici.

Peste 2.500 de locuri de muncă disponibile pentru studenţi, absolvenţi şi masteranzi în cadrul târgului de carieră Angajatori de Top.

Târgul de carieră este organizat de Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de tinere talente. Evenimentul va avea loc în perioada 28-29 octombrie în Capitală.