Fiscul a lăsat datornicii la stat fără locuri de veci

Case, terenuri, bărci, sau chiar locuri de veci. Toate sunt bunuri scoase la licitaţie de către Fisc. La Galaţi, de exemplu, preţurile pentru locurile de veci variază între 240 de euro şi 1.200 de euro. Astfel, datornici la stat nu se vor odihni cum trebuie nici în lumea de apoi.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 08:31
Fiscul a lăsat datornicii la stat fără locuri de veci

ANAF Galaţi organizează marţi o licitaţie în care scoate la vânzare bunuri confiscate de la cei care nu şi-au putut plăti dările către stat. Cei care lucrează la Fisc nu au ezitat să ia de la datornici până şi locurile pe care aceştia şi le-au cumpărat în cimitire, pentru existenţa postumă.

Pentru un loc de 4 m² în cimitirul gălăţean numit, cum altfel, „Eternitatea”, preţul de pornire al licitaţiei este de 240 de euro. Piesa de rezistenţă a licitaţiei este un loc de 7 m², pentru care zapciii de la ANAF speră să obţină cel puţin 1.200 de euro.

Potenţialii muşterii ce vor să-şi aranjeze viaţa de apoi cumpărând locurile de veci pierdute de cei excedaţi de nivelul impozitelor stabilite de către statul român trebuie să depună o cerere de participare la licitaţie şi să achite o taxă de 10% din valoarea de pornire la licitaţie a obiectului la care râvnesc.