Fiscul VINDE MORŢII din cimitire. Locuri de veci confiscate şi scoase la licitaţie

Atenţie cu datoriile la stat. Cei de la Fisc nu mai ştiu cum să facă rost de bani la buget. Ceasul ticăie şi termenul limită fixat de premierul Mihai Răzvan Ungureanu se apropie, aşa că autorităţile care încearcă să combată evaziunea fiscală găsesc soluţii pe cât de hilare, pe atât de revoltătoare.

RomaniaTV.net
08 apr. 2012, 10:28

Până la sfârşitul lui aprilie, autorităţile implicate în combaterea evaziunii fiscale trebuie să verse la buget cel puţin 1,5% din PIB, echivalentul a două miliarde de euro. Soluţiile găsite de Fisc pentru a recupera din restanţele la buget sunt din ce în ce mai disperate, dovadă fiind o licitaţie organizată de DGFP Galaţi, care scoate la vânzare două locuri de veci confiscate. Cele două morminte, unul de 6,6 metri pătraţi şi unul de 3,75 mp sunt în Cimitirul Eternitatea şi au preţuri de pornire de 15.280 lei, respectiv 2,750 lei.

În primul caz este aproape sigur că este vorba despre o lucrare somptuoasă, având în vedere preţul foarte mare fixat de Comisia de Evaluare. Licitaţia, programată pentru data de 20 aprilie, va fi una publică şi se pot înscrie atât persoane fizice cât şi juridice, cu condiţia ca la înscriere să plătească o garanţie de participare reprezentând 10% din preţul de pornire.

Atenţie, aşadar, cu restanţele la stat, pentru că dacă nu aveţi alte proprietăţi riscaţi să vă treziţi că Fiscul vă vinde şi morţii din groapă pentru a-şi recupera banii pe care îi datoraţi.