Fiu de politician săltat după ce a bătut un poliţist

Fiul unui politician, săltat de mascaţi. Beizadea din Hunedoara a bătut un poliţist într-un bar. Şi nu se află la prima abatere, este judecat şi într-un dosar de proxenetism unde a primit o primă pedeapsă de 3 ani de puşcărie.

14 iul. 2016, 05:25
Fiu de politician săltat după ce a bătut un poliţist

Doi tineri din Petroşani, dintre care copilul unui fost candidat la Primăria Petroşani, au fost ridicaţi de acasă, miercuri dimineaţa, de mascaţi, după ce cu o seară înainte ar fi fost implicaţi într-un scandal cu un poliţist pe terasa unui local din Petroşani.

Daniel Pleşcan, unul dintre tineri, a ajuns, miercuri, puţin după ora 14 la sediul Poliţiei din Petroşani, unde a fost dus cu mandat de aducere, iar după mai multe ore de audieri acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Mama tânărului, Dorina Pleşcan, a declarat pentru Gazeta de dimineaţă că incidentul a avut loc la Peter’s pe fondul unei tachinări şi a consumului de alcool.

„Poliţistul (Sorin Şerban – n.r.) era la o masă alăturată şi îl filma pe fiul meu. Nu ştiu ce schimb de replici au avut ei acolo, ştiu doar că l-a întrebat de ce îl filmează. Am o filmare în care poliţistul îl filma. Astăzi (miercuri – n.r.) au venit cu mascaţii direct după el. E normal aşa?”, se întreabă Dorina Pleşcan, mama tânărului, fost consilier local şi fost candidat la Primăria Petroşani.

Încătuşat, Daniel Pleşcan a precizat că nu este vinovat, nu l-a lovit pe poliţist. Alături de Daniel Pleşcan la sediul poliţiei a ajuns şi un prieten al acestuia, care îl însoţea noaptea trecută pe terasa localului. Roger Fociac a fost şi el audiat la sediul poliţiei.