Fiu de procuror, traficant de droguri. Beizadeaua a fost prinsă în flagrant

Caz incredibil în Olt! Procurorii de la DIICOT l-au reţinut pe fiul unui procuror. Beizadeaua a fost prinsă în flagrant în timp ce vindea droguri de mare risc. Mai mult, procurorii au descoperit că tânărul era susţinut de un poliţist care îl anunţa de acţiunile colegilor.

RomaniaTV.net
05 mai 2015, 16:55
Fiu de procuror, traficant de droguri. Beizadeaua a fost prinsă în flagrant

Fiul procurorului Ştefan Noajă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a fost prins în flagrand când încerca să vândă ofiţerilor sub acoperire droguri de mare risc. Potrivit România TV, băiatul voia să vândă canabis şi B52. Potrivit anchetatorilor, acesta vindea substanţele de o perioadă bună de timp.

Tânărul era filat de câteva luni. Un poliţist îi era complice şi îl anunţa când se faceau acţiuni care vizau traficanţii de druguri. Acum, omul legii este cercetat pentru favorizarea infractorului, iar fiul procurorului a fost reţinut pentru 24 de ore.

Procurorul Ştefan Noajă a fost implicat în mai multe scandaluri. El a dat mai multe decizii de neîncepere a urmăririi penale pentru Bercea Mondial. În plus, fostul primar al oraşului Slatina, Darius Vâlcov, l-a acuzat că a ascuns probe importante într-un dosar de-al interlopului.

Citeşte şi: Petrecere cu droguri. Trei tineri din Dej au ajuns la spital pentru că aveau halucinaţii