Fiul Adrianei Bahmuțeanu, la un pas de a fi exmatriculat, după ce a refuzat să mai meargă la cursuri. Vedeta a mers la școală pentru a discuta cu reprezentanții: „Nu am vrut să mințim. Am decis amândoi să spunem adevărul”

În contextul scandalului dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, Eduard, fiul cel mic al celor doi, a refuzat să mai meargă la școală.

15 sept. 2023, 15:09
Fiul Adrianei Bahmuțeanu, la un pas de a fi exmatriculat, după ce a refuzat să mai meargă la cursuri. Vedeta a mers la școală pentru a discuta cu reprezentanții: „Nu am vrut să mințim. Am decis amândoi să spunem adevărul”
Fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, la un pas de a fi exmatriculat

Recent, Adriana Bahmuțeanu și fostul ei soț, Silviu Prigoană, au devenit protagoniștii unui conflict major, izbucnit după mărturisirile șocante ale fiilor lor. În timpul vacanței din SUA, Eduard și Maximus i-ar fi spus vedetei că tatăl lor are un comportament abuziv și violent.

După întoarcerea în țară, Eduard, fiul cel mic, a fugit de acasă și nu a mai mers la școală, pentru a evita să se întâlnească cu tatăl său. Adriana Bahmuțeanu a susținut că a făcut presiuni asupra instituției de învățământ, pentru ca băiatul să nu foe exmatriculat, pe fonul absențelor acumulate.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, din nou în război cu fostul soț. La ce chinuri îl supune pe unul dintre fiii lor: „M-a lovit, a dat cât de tare a putut”

Vedeta spune că a ajuns la un acord cu reprezentanții școlii pe care o frecventează fiul ei cel mic, care nu va fi exmatriculat. Prezentatoarea TV a fost deschisă cu privire la situația familială, pentru a motiva absențele acumulate de minor până la acest moment.

„Nu e vorba de nicio exmatriculare. Mai are colegi care sunt în concedii medicale. Încă nu a început școala așa cum trebuie. Nu are scutire medicală, nu am vrut să mințim. Am decis amândoi să spunem adevărul. Am vorbit cu cei de la școală, nici vorba de exmatriculare”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a dus copiii în vacanță în America: „Le place foarte mult. E o altă lume”

După ce a fost acuzat că are un comportament abuziv față de cei doi copii, Silviu Prigoană i-a adus o serie de acuzații grave Adrianei Bahmuțeanu, referindu-se la procesul care s-a desfășurat în urmă cu 6 ani.

„Trebuia să intre în pușcărie de acum șase ani, de când și-a torturat copiii. Ați văzut probele din instanță în care i-a legat de picioare și de mâini, i-a bătut cu cureaua, motiv pentru care, instanța a decis să mi-i dea mie.

Copiii erau torturați de ea. Copiii mi i-a dat instanța, nu i-am luat eu.(…) Ce proces să mai fie, dacă erau probele evidente? Să vadă cum au fost copiii torturați. De ce nu îi dați pe minorii torturați de Adriana Bahmuțeanu la televizor? Eduard a venit cu capul spart de la Constanța. A venit cu capul spart de mama lui.(…) Acum, eu i-am trimis pe copii cu mama lor în excursie, eu am insistat să stea copiii cu mama lor.

Nu e obligat să îți iei copiii în vizită, dar nu venea să îi ia. Stăteau copiii jumate de oră în fața porții și nu apărea. Am filmări. Eu nu mi-am răpit copii, instanță mi i-a dat. I-a bătut Adriana Bahmuțeanu, mai trebuie să îi bat și eu?”, a spus Silviu Prigoană, în cadrul unei emisiuni televizate.