Adriana Bahmuțeanu, din nou în război cu fostul soț. La ce chinuri îl supune pe unul dintre fiii lor: „M-a lovit, a dat cât de tare a putut”

Adriana Bahmuțeanu l-a dat în judecată pe fostul său soț și cere ca băieții pe care îi au împreună să se mute din nou cu ea. Toate acestea după ce Eduard, băiatul în vârstă de 12 ani al fostului cuplu, a făcut dezvăluiri de groază despre lucrurile care se petrec în casa lui Silviu Prigoană.

13 sept. 2023, 17:16
Adriana Bahmuțeanu, din nou în război cu fostul soț. La ce chinuri îl supune pe unul dintre fiii lor: „M-a lovit, a dat cât de tare a putut”
Adriana Bahmuțeanu, din nou în război cu fostul șoț. La ce chinuri îl supune pe unul dintre fiii lor: „M-a lovit, a dat cât de tare a putut”

Adriana Bahmuțeanu a pornit din nou războiul cu fostul său soț, Silviu Prigoană, despre care întreaga țară șstie că au avut nenumărate împăcări și despărțiri. De această dată, la mijloc sunt cei doi copii pe care îi au împreună, Eduard și Maximus.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, imagini rare cu cei doi băieți, din vacanță. Cât de mult au crescut Eduard și Maximus Prigoană!

Adriana Bahmuțeanu i-a declarat război lui Silviu Prigoană, din cauza fiului cel mic

Fostul cuplu au avut nenumărate vizite la tribunal, unde, în 2019, instanța a decis ca domiciliul celor doi băieți pe care îi au împreună să rămână acasă la Silviu Prigoană. Adriana Bahmuțeanu a fost de acord cu aceasă decizie, mai ales că, practic, custodia era comună. Vedeta a acuzat, ulterior, că fostul soț nu respectă orele de vizită în pandemie. Dezvăluirile au fost făcute recent, după vacanța pe care a avut-o alături de cei doi băieți și de soțul său.

„În timpul pandemiei nu am avut acces să-mi văd copiii, mi-a fost ruptă legătura cu copiii mei. Am sesizat în timpul pandemiei DGASPC pentru a verifica vizitele. În acest an, fostul meu soț a fost de acord să petrecem o vacanță împreună eu și copiii, am plecat în America, iar acolo, fiul meu cel mic a fost supus, că nu-și mai dorește să locuiască la tată și vrea să se mute la mine. Pe lângă acestea, a dorit în mod expres să meargă la Protecția Copilului și la autorități pentru a mărturisi tot ceea ce s-a întâmplat”, a declarat junalista la Xtra Night Show.

Potrivit spuselor sale și ale fiului cel mic, Eduard, Silviu Prigoană ar fi violent și i-ar fi agresat pe ambii copii de mai multe ori. Ba mai mult, copilul ar fi fugit de acasă din cauza violenței tatălui și cere să îi fie mutat domiciliul la mamă. Inițial, Silviu Pigoană a acceptat să se facă un acord notarial care să îi permită fiului său să locuiască alături de mama lui, însă apoi s-a răzgândit. Astfel, Adriana Bahmuțeanu a fost obligată să îl dea în judecată pe tatăl copiilor săi.

Fiul cel mic, mărturii cutremurătoare din casa tatălui său

Adriana Bahmuțeanu a făcut publice declarațiile fiului ei, pe care le-a pus și la dispoziția organelor competente care le vor analiza și vor lua o decizie.

„ADRIANA BAHMUȚEANU: Eduard, bună dimineața! Îți mulțumesc că ești atât de drăguț încât mă lași să te filmez și să facem acest video cu acordul tău…

EDUARD: A fost ideea mea să facem acest video.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Hai să vedem despre ce vorbim, pentru că este foarte important. Deci, tu de două-trei săptămâni stai la mami, adică la mine, te-ai hotărât să rămâi aici, să nu mai mergi la tati acasă, acolo unde judecătorul a hotărât că trebuie să stai în timpul săptămânii. Ce s-a întâmplat, Eduard?

EDUARD: Tatăl meu este abuziv cu mine, și nu numai cu mine, ci și cu fratele meu. Bea vreo două sticle de vin pe zi, puteți să vă imaginați cât de beat este.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Și cum îți vorbește?

EDUARD: Handicapat, porc, gras, cretin, batoză, balenă…

ADRIANA BAHMUȚEANU: Te-a lovit vreodată?

EDUARD: Da, cu palma peste față.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Ce făceai atunci când te-a lovit? Ce s-a întâmplat?

EDUARD: Uneori era enervat de fratele meu, că făcuse el ceva, alteori, chiar din nimic.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Din nimic, așa, îl apucau nervii?

EDUARD: Eram în foișor, ne-a pus să ne uităm la un film al lui, ceva cu violență, s-a enervat pe fratele meu că tot își rodea unghiile, a luat o telecomandă și a aruncat-o înspre el, dar m-a lovit pe mine în picior.

ADRIANA BAHMUȚREANU: Și după aceea ce a făcut?

EDUARD: Nu și-a cerut scuze, nu m-a mângâiat, nu a făcut nimic.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Și cu telefonul cum s-a întâmplat?

EDUARD: Mi-a luat telefonul, pentru că nu eram atent la el când vorbea cu mine, dar eu îl ascultam, îl auzeam, și mi-a dat cu el, cât de tare a putut, în genunchi.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Se întâmplă des să fie violent taică-tu?

EDUARD: Da!

ADRIANA BAHMUȚEANU: Ce alte episoade de violență îți mai aduci aminte?

EDUARD: Când aveam școala online, trebuia să dau un răspuns la engleză, iar taica-miu mi-a zis să dau un răspuns pe care l-a făcut el. A crezut că înțelegea ce se întâmplă. Eu nu am dat răspunsul lui, ci pe al meu, care a fost corect, după care mi-a oprit camera, mi-a luat capul și m-a dat cât de tare a putut de masă. Era o masă cu colț. Aveam o dungă pe cap… Când mă întrebau copiii ce am, nu mă lăsa taică-miu să răspund.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Am vorbit zilele trecute despre un episod și tu mi-ai spus că eu v-am părăsit, ca nu am vrut să mai vin să vă văd. Ce vă spunea tata despre mine?

EDUARD: Spunea că tu ai plecat, că nu mai vrei să ne vezi. Când erai la poartă ne-a spus că ai venit aici ca să îl bagi pe tatăl nostru în pușcărie. Și, da, noi credeam că tu, mama noastră, ești o persoană foarte rea. Ne promitea chestii false, adică, vă cumpăr asta, dacă nu mergeți la ea, vă iau nu știu ce, dacă nu mergeți.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Dar în pandemie ce zicea?

EDUARD: În pandemie a pus un abțibild pe poartă cu carantină, ca să nu te lase să ne iei de aici.

ADRIANA BAHMUȚEANU: Dar puteai să mă suni?

EDUARD: Nu. Ne lua telefoanele și dacă voiam să le folosim, trebuia să-l întrebăm pe el și să fim supravegheați.

ADRIANA BAHMUȚEANU: De când stai aici, ce ți-a spus tatăl tău, cu ce te-a amenințat?

EDUARD: A spus că o să trimită o echipă SWAT aici, să ne ia cu forța. Apoi zicea că o să vină cu executorul să mă ia de aici, că o bagă pe maică-mea în pușcărie pentru că m-a luat de la el cu forța. Dar nu m-a luat maică-mea cu forța, eu am decis să vin aici, după vacanța din America”, potrivit cancan.ro.

În replică, Silviu Prigoană susține că nu știe despre acțiunea judecătoarească a fostei sale soții și consideră că aceasta nu a făcut decât să încalce legea. Ba mai mult nu consideră că al său comportament este nepotrivit față de băieții săi preadolescenți.

„Nu am cunoștință de aceasta ordonanţa preşedinţială. Adriana Bahmuțeanu a încălcat hotărârea judecătorească și este infracțiune, în primul rând. Și, în al doilea rând, nu a dus copilul la școală, este o altă infracțiune, două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare. Însă își asumă responsabilitatea a ceea ce face. S-au ocupat avocații. Am înștințat Protecția Copilului Sector 3, Sector 5, Poliția, executorul judecătoresc. S-au făcut toate demersurile necesare. Copilul nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești. Dânsa avea obligația să aducă copilul acasă. Ulterior, dacă dorea să faca ceva, exista proceduri legale. Cum eu am procedat legal și dânsa trebuia să procedeze legal, legea este numai pentru unii, nu pentru toată lumea. Probabil cel mic locuiește la Adriana, abuziv. Nu am cunoștință, știu că nu a fost adus acasa, conform hotărârii judecătoresti, la domiciliul meu. Ea avea obligația să ia și să îi aducă. Ce știu cu sigurantă, de pe cântarul medicului de familie, este că a plecat cu 80 kg și s-a întors cu 90 kg, în 3 saptamâni. Totuși, are 12 ani…”, a declarat Silviu Prigoana pentru Spynews.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit, în secret. Ce a spus Silviu Prigoană despre mama copiilor lui