Fiul Andreei Mantea, cerință specială pentru Moș Crăciun. Vedeta, înduioșată de scrisoarea lui David. ”Scuze că am fost rău”

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz-ul românesc, dar și o prezentatoare care a reușit să încânte telespectatorii de fiecare dată când și-a făcut apariția pe micile ecrane. De Crăciun, vedeta va petrece acasă, alături de David, fiul acesteia. Care este dorința pe care o are micuțul, află în articol.

24 dec. 2023, 17:57

Andreea Mantea este o femeie apreciată de români, nu doar pentru frumusețea sa, ci și pentru modul natural în care s-a afișat de fiecare dată pe micile ecrane.

Citește și Andreea Mantea se confruntă cu o afecțiune gravă. Prezentatoarea nu poate pleca de acasă fără pastile: „Iau 10 pe zi. Nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Prezentatoarea TV a demonstrat și că este o mamă devotată, care se implică trup și suflet în creșterea lui David, deși nu are un bărbat alături de ea.

Andreea Mantea se poate considera o femeie fericită și împlinită, căci, pe lângă cariera de succes pe care o are în televiziune, vedeta are parte de iubire din partea fiului ei, alături de care își petrece tot timpul liber.

La fel ca orice copil, și David Mantea și-a pregătit deja lista pentru Moș Crăciun și așteaptă și în acest an cadourile mult dorite.

”Scuze că am fost rău”

Anul acesta, fiul prezentatoarei TV și-a dorit, pe lângă jucării, ca mama lui să nu îi arunce tableta, iar asta pentru că, susține el, aceasta este o prioritate pentru școală.

Citește și Liviu Vârciu și Andreea Mantea, scandal în stradă cu vorbe grele și bătaie: „Bă, nene, tu ești bolnav!”. De la ce s-au luat cei doi

Mai mult decât atât, David Mantea a ținut să precizeze în scrisoarea pentru Moș Crăciun că anul viitor nu va mai fi un copil rău, așa cum menționează că a fost în anul 2023.

„Dragă Moșule, Știu că nu am fost bun, te rog să o faci pe mama să se răzgândească față de tabletă și să nu o dea pentru că este prioritatea mea pentru școală, nu a altora.

P.S. Scuze că am fost rău!

P.S. Sunt David Andrei Mantea.

P.S. Și totuși, aș vrea o mașină cu telecomandă, te rog, și un Lego”, este scrisoarea lui David pentru Moș Crăciun.