Fiul bancherului care a accidentat mortal doi tineri pe Calea Floreasca rămâne în arest

Andrei Andronie, fiul fostului şef de la BCR, care a provocat tragedia de pe Calea Floreasca, s-a prezentat vineri în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti. Tânărul a cerut să fie cercetat în libertate, însă magistraţii i-au respins recursul. Acesta a primit mandat de arestare pemtru 29 de zile.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 10:18
Fiul bancherului care a accidentat mortal doi tineri pe Calea Floreasca rămâne în arest

Andrei Andronie rămâne în arest pentru 29 de zile. Acesta a provocat sâmbăta trecută un accident pe Calea Floresca. În accident a murit un şofer de taxi în vârstă de 32 de ani şi o tânără de 21 de ani.

„Este vorba de o infracţiune din culpă şi instanţa este obligată să facă diferenţa între aceste infracţiuni care sunt săvârşite cu intenţie şi din culpă. Nu este primul caz în România. Este un tânăr care are dreptul la viaţă”, a declarat avocatul tânărului.

Tatăl lui Andrei Andronie a spus că fiul său a recunoscut în faţa procurorilor că a băut şi trebuie să plătească pentru ce a făcut, chiar dacă nu a provocat cu intenţie accidentul. Tatăl tânărului a precizat că doreşte să ajute material rudele victimelor şi că până acum a luat contact doar cu familia şoferului de taxi mort în accident.

„Eu regret cele întâmplate şi aş dori să pot da timpul înapoi şi să suport toate consecinţele şi acei copii să nu fi murit. Fiul meu este distrus şi crede că viaţa lui s-a terminat. Nu este un copil de bani gata cum s-a spus. Eu am încredere în el”, a spus Jean Andronie, tatăl tânărului.