Fiul cel mare al lui Leo Iorga, vis straniu cu tatăl său: „Trei zile la rând l-am tot visat”

Fiul cel mare al lui Leo Iorga a avut un vis straniu cu tatăl său. În urmă cu doi ani şi jumătate, regretatul artist s-a stins din viaţă, în urma unei boli grave de care suferea de ceva vreme.

13 apr. 2022, 12:52
Fiul cel mare al lui Leo Iorga, vis straniu cu tatăl său: „Trei zile la rând l-am tot visat”
Fiul cel mare al lui Leo Iorga, vis straniu cu tatăl său

Fiul cel mare al lui Leo Iorga, vis straniu cu tatăl său. Băiatul a mărturisit că nu l-a visat niciodată pe artist, de când a decedat, până de curând. Trei zile la rând, cântăreţul i-a apărut în vis fiului său.

Citeşte şi: Scandal la mormântul artistului Leo Iorga. Acuzații de „noaptea minții” la adresa solistului Compact: ” adresa solistului: „O mare răutate din partea oamenilor”

Fiul cel mare al lui Leo Iorga, vis straniu cu tatăl său

În urmă cu o săptămână, Edi l-a visat pe Leo Iorga trei zile la rând în niște ipostaze destul de ciudate. Tânărul a povestit și cum a decurs ultima sa întâlnire reală cu tatăl său. L-a văzut la spital cu câteva zile înainte să moară și ține perfect cuvintele pe care acesta i le-a spus.

De curând, nu știu ce s-a întâmplat, trei zile la rând l-am tot visat. Eram cu el pe capul unui dig, la ceva ocean. Apoi în alt vis m-a furat și m-a dus într-un buncăr. L-am văzut ultima oară la Spitalul Militar, era într-o zi de miercuri. El a murit într-o sâmbătă. Era într-o stare rea. Nu vorbea. Mi-a zis doar că mă iubește. După doi ani și jumătate, asta mi-a rămas în cap, atunci când m-a luat de mână”, a istorisit Edi Iorga, la Prima TV.

Tânărul a mai spus că mama lui, Paula, a început să își revină după decesul tatălui său. În ultima perioada, văduva lui Leo Iorga intrase în depresie din cauza pierderii pe care a suferit-o.

Mama este mai bine acum. Are o stare care este firească, de dor, de lipsă. Este pe drumul cel bun. Cred că e un lucru natural, cred că oricine are o perioadă de suferință, de tristețe”, a continuat Edi.