Fiul cel mare al lui Vasile Turcu s-a făcut BĂIAT RĂU: Cere taxe de protecţie şi se dă recuperator

Fiul lui Vasile Turcu, fostul finanţator al echipei Dinamo, încearcă să-şi facă un renume de "băiat rău". Potrivit CanCan, Adrian Turcu a început să dea bani cu camătă şi să-i recupereze de la cei împrumutaţi cu ajutorul gărzilor sale de corp. Mai mult, tânărul stârneşte adesea scandaluri uriaşe din cauza iubitei sale.

08 dec. 2014, 07:42

Totul pare să fi pornit din cauza iubitei lui Adrian Turcu, Adelina. Cei doi formează un cuplu de aproape un an, însă gelozia lui Turcu Jr. este dusă la extrem. Tânărul de nici 30 de ani face tot posibilul pentru a-i ţine cât mai departe pe bărbaţi de iubita lui.

Citeşte şi Dragoste cu năbădăi. Copiii lui Meme Stoica şi Vasile Turcu s-au bătut într-un club

Conform ultimelor zvonuri, Adi Turcu a început să pornească adevărate scandaluri din cauza partenerei sale. De asemenea, ajutat de bodyguarzi, tânărul îşi recuperează banii de la cei pe care i-a împrumutat cu bani şi cărora le cere dobânzi exorbitante. Mai mult, pentru a-şi păstra renumele de „băiat rău”, Adi Turcu ar cere, mai nou, taxe de protecţie sau se oferă să recupereze banii daţi împrumut de prietenii săi.