Fiul cel mic al lui Alexandru Arşinel vinde roşii în supermarket. Cât costă kilogramul

Nici Bogdan Traian (49 ani) şi nici Cristian Arşinel (46 ani) nu au moştenit talentul actoricesc al celebrului lor tată, actorul Alexandru Arşinel (80 ani), directorul Teatrului ”Constantin Tănase” din Bucureşti, însă se pricep de minune să scoată bani şi din piatră seacă. Dacă primul s-a îmbogăţit din chirii, iată că mezinul s-a specializat în grădinărit. Mai nou, acesta vinde roşii la caserolă, dar şi ardei.

22 iun. 2019, 09:19

Alexandru Arşinel e tare mândru de cei doi băieţi, rodul iubirii lui cu Marilena, femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu 51 de ani, scrie click.ro. Deşi marele comic şi-ar fi dorit ca şi ei să urce pe scenă, pentru a continua tradiţia familiei, iată că şi-au ales alt drum în viaţă.

Citeşte şi Regretul care-l va urmări toată viaţa pe Alexandru Arşinel. Ce a aflat după moartea Stelei Popescu

Fiul cel mic, Cristian Arşinel, a absolvit ASE şi Drept, dar lucrează în cu totul alt domeniu. Şi-a încercat norocul în agricultură şi iată că deja se văd primele rezultate.

El a povestit pe contul său de Facebook despre această nouă pasiune, devenită o sursă de venit, produsele sale fiind comercializate în supermarketuri. A postat şi fotografii cu recolta de roşii şi de ardei, din acest an, şi deja a trecut la cea de-a doua rundă: „Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele”.

Îşi vinde marfa în supermarketuri

La câteva zile distanţă, Cristian s-a mândrit cu performanţa înregistrată în solarul amenajat pe un teren din apropierea Bucureştiului: „Azi am reuşit împreună cu prietenii mei Nicu şi Verginia să plantăm, în circa 5 ore, 2.800 de răsaduri de ardei capia”. Prietenii săi s-au arătat interesaţi de legume, aşa că mezinul familiei Arşinel a dezvăluit şi preţul: „Roşiile cherry vor fi la 20 lei/kg şi va fi un mix de mai multe soiuri”. Dar iată că şi Bogdan Traian, fratele său, de meserie inginer constructor, a devenit un prosper om de afaceri.