Fiul cel mic al prințului William a împlinit 5 ani. Cum a fost fotografiat Prințul Louis alături de mama sa

O fotografie cu Prinţul Louis care zâmbeşte în timp ce este aşezat într-o roabă împinsă de mama sa este una dintre cele două imagini făcute publice pentru a marca, duminică, a cincea aniversare a sa.

23 apr. 2023, 09:05
Fiul cel mic al prințului William a împlinit 5 ani. Cum a fost fotografiat Prințul Louis alături de mama sa

Prinţul Louis, fiul cel mic al prințului William și al lui Catherine, Prinţesa de Wales, împlinește duminică 5 ani. Louis este cel de-al patrulea în succesiunea la tron, după moartea reginei Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut.

Pentru a marca aniversarea, casa regală a dat publicității două fotografii cu micul prinț. În prima fotografie, Prinţul Louis zâmbeşte în timp ce este aşezat într-o roabă împinsă de mama sa.

Cealaltă fotografie este un portret al băiatului care radiază în timp ce stă aşezat în roabă.

Citește și: Prințul Harry șochează din nou! ”Am fost născut drept piesă de schimb pentru William. Poate are nevoie de un rinichi”

Ca o abatere de la tradiţie, fotografiile au fost făcute de fotograful Millie Pilkington, şi nu de mama lui Louis, Catherine.

Fotografiile făcute de mama sa, Prinţesa de Wales, au fost folosite în mod constant pentru a marca zilele de naştere ale tinerilor membri ai familiei regale.

Anterior, în cursul acestei săptămâni, Catherine a făcut publică o fotografie a regretatei regine, înconjurată de unii dintre nepoţii şi strănepoţii săi, pentru a marca ziua în care ea ar fi împlinit 97 de ani.

Citește și: Destinaţiile de vară ale regilor. Top 5 locuri de relaxare preferate de prinţul moştenitor William şi prinţesa Kate

Pe lângă Louis, Prințului William și Catherine mai au doi copii, George și Charlotte.