Prințul Harry șochează din nou! ”Am fost născut drept piesă de schimb pentru William. Poate are nevoie de un rinichi”

Prințul Harry susține că toată viața sa a fost o piesă de schimb pentru fratele său, William. Fiul cel mic al regelui Charles afirmă că a fost adus pe lume pentru a-i fi de ajutor fratelui său în cazul în care acesta avea nevoie să îi fie donat un organ.

12 ian. 2023, 08:51
Prințul Harry șochează din nou! ”Am fost născut drept piesă de schimb pentru William. Poate are nevoie de un rinichi”

Prințul Harry șochează din nou! Cartea Prințului Harry este ca o cutie a Pandorei în care acesta și-a vărsat toate frustrările pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, iar acum a fost deschisă și toate relele s-au revărsat asupra Casei Regale Britanice.

Citește și Mesajele dintre Kate Middleton și Meghan Markle au fost făcute publice de Prințul Harry: „Plângea întinsă pe podea!”

Prințul Harry șochează din nou!

Fiul regelui Charles al III-lea și al prințesei Daiana a afirmat în celebra sa carte, Spare, că a fost adus pe lume pentru a-i fi de ajutor fratelui său, William, în cazul în care acesta avea nevoie să îi fie donate organe sau avea nevoie de transfuzii de sânge.

“Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a scris Harry, în cartea sa.

Pe scurt, prințul Harry susține că de când a venit pe lume a fost considerat atât de părinții săi, cât și de bunici, o piesă de schimb pentru William și că viața sa a fost “o misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de divertisment și, în caz de nevoie, o piesă de schimb”.

Mai mult, Harry susține că la un moment dat, a auzit o poveste din ziua în care s-a născut.

Potrivit relatărilor sale, atunci când a venit pe lume, regele Charles i-ar fi spus prințesei Diana: “Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă; mi-am făcut treaba”.

Pe lângă această dezvăluire absolut șocantă prințul Harry a încălcat încă o dată protocolul și a vorbit despre durerile de gât și de spate ale regelui Charles, care ar fi fost cauzate de niște accidentări mai vechi la polo.

Însă Harry nu s-a oprit aici și a mai dezvăluit o bombă. Fiul cel mic al prințesei Daiana a mărturisit că la prima întâlnire pe care a avut-o cu Kate, William s-a ferit când a fost îmbrățișat de aceasta.

Totodată, ducele de Sussex a menționat în cartea sa și momentul în care i-a făcut cunoștință fratelui său cu Meghan Markle, pe care a descris-o ca fiind o “ciocnire clasică de culturi”.

Conform prințului Harry, întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016 în apartamentul din Palatul Kensington al prințului și prințesei de Wales, cu puțin timp înainte ca Harry și William să plece într-o călătorie.

“I-am făcut cunoștință cu Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. S-a dat înapoi”, a spus Harry.

Citește și Ce cadou îndrăzneț a primit Kate Middleton la nuntă de la cumnatul ei, Prințul Harry

Citește și