Fiul Corneliei Catanga își strigă durerea la mormântul artistei, la aproape un an de la moartea ei: „Răbufnesc în plâns până mi se face rău. Nu mai pot, nu mai pot!”

Mai e puțin timp și se împlinește un an de când Cornelia Catanga a murit. Familia artistei îi simte în continuare lipsa și nu a reușit să treacă încă peste despărțirea grea.

28 ian. 2022, 09:45
Fiul Corneliei Catanga își strigă durerea la mormântul artistei, la aproape un an de la moartea ei: „Răbufnesc în plâns până mi se face rău. Nu mai pot, nu mai pot!”

Mesajul disperat al fiului Corneliei Catanga, la aproape un an de la moartea artistei: „Nu mai am nici lacrimi”

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie 2021, după ce s-a infectat cu Covid. A lăsat un adânc uriaș în sufletele celor din familie și ale cunoscuților și fanilor.

Artista a avut o înmormântare adaptată la condițiile speciale ale pandemiei. Nu a putut fi înhumată, așa cum și-a dorit. A fost îngropată cu câteva persoane la cimitir, printre care și soțul, Aurel Pădureanu, și fiul, Alexandru Pădureanu.

Fiul artistei Cornelia Catanga merge des la cimitir să-și plângă mama, aproape în fiecare zi. A creat un adevărat altar de flori și imagini la mormântul mamei lui.

Alexandru Pădureanu a transmis un mesaj public pe Facebook în amintirea mamei sale. Fiul artistei și-a strigat durerea pe internet și a mărturisit că nu mai poate rezista dorului.

„La mami meu!!!! Fă zbier de tine!!! M-ai lăsat pe pământul asta, printre pungașii ăștia nenorociți!!!! Mama!!! Lumea zice c-as mai bine și plânge inima în mine!!!!! Nu mai am nici lacrimi… și dacă rabufnesc , rabufnesc în plâns până mi se face rau! Și de tata nu mai zic…. ne mângâi sufletele sa ne ridicam de la pamant, ca ne dai semne! Nu mai putem de tine! Nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot, nu mai pot! Lacrimile nu le mai pot opri!”, a scris fiul artistei pe Facebook.

Acesta a atașat și o serie de fotografii de la mormantul Corneliei Catanga.

Citește și Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani: „Am citit-o şi plâng în permanenţă. O port mereu cu mine”

Citește și Aurel Pădureanu, vise premonitorii cu Cornelia Catanga: ”A venit lângă mine în pat și mi-a zis să …”