Aurel Pădureanu, vise premonitorii cu Cornelia Catanga: ”A venit lângă mine în pat și mi-a zis să …”

Aurel Pădureanu a împietrit de durere de la moartea Corneliei Catanga. Soțul cântăreței se luptă cu suferința, iar în ultima vreme a declarat că vrea să facă schimbări la mormântul artistei.

07 dec. 2021, 16:55
Aurel Pădureanu, vise premonitorii cu Cornelia Catanga: ”A venit lângă mine în pat și mi-a zis să …”

Aurel Pădureanu, vise premonitorii cu Cornelia Catanga. El a mărturisit că zilele trecute artista i-a apărut în vis, lucru care s-a mai întâmplat.

Aurel Pădureanu, vise premonitorii cu Cornelia Catanga: ”A venit lângă mine și în pat și mi-a zis să …”

Aurel Pădureanu a spus că Cornelia Catanga i-a apărut în vis ca și cum s-ar așeza lângă el, iar imediat după i-a spus să aibă grijă de băiatul lor, Alexandru. El a spus că visul s-a simțit cât se poate de real.

”Mă rog și în permanență vreau să-mi trimită un mesaj, am visat-o de două ori, a venit lângă mine și în pat și mi-a zis >. Vă rog să mă credeți că e parcă e ca o mână protectoare, fără discuție e în prezent lângă mine.”, a spus Aurel Pădureanu.

Aceasta a mărturisit recet cât de mult îi duce dorul soției, dar și că nu vrea să o dezgroape, ci să îi facă un cavou.

„Pentru mine va fi cel mai trist Crăciun, să moară tovarășul meu de viață, inelul meu de siguranță. Se împlinesc 9 luni de zile de când a murit. După un an de zile, îi scot pământul și pe lângă ea fac mormântul meu. Trăiesc cu regretul ăsta și înnebunesc. Nu vreau să o dezgrop, doar să scot pământul și să fac un mic cavou.

Acum un an, când am făcut pomul de Crăciun și pe data de 10 ianuarie am vrut să-l dau jos, a început să plângă. Mi-a zis: «Sunt convinsă că poate la anul nu mai apuc să-l mai fac, poate nu mai apuc nici Paștele». A făcut în trecut stop-cardiorespirator, a avut un stent la inimă. Mie mi-a murit și un copil, am pierdut și casa”, a declarat Aurel Pădureanu la „Teo Show”.

Pe 26 martie, Cornelia Catanga a murit. Regretata cântăreață de muzică populară era internată la un spital din Capitală, însă medicii nu au mai putut să o salveze.

Citește și: Cum va fi onorată Cornelia Catanga, „regina muzicii lăutărești”. Aurel Pădureanu rupe tăcerea despre dorința secretă a artistei: „Vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică”


loading...
Partenerii noștri