Fiul de suflet a lui Petrică Mîțu Stoian vrea să îl facă mândru pe artist și după moarte! Alin a fost premiat

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian nu se lasă nici după moartea artistului. Alin a reușit să câștige un premiu la o televiziune de folclor.

23 dec. 2021, 16:32
Fiul de suflet a lui Petrică Mîțu Stoian vrea să îl facă mândru pe artist și după moarte! Alin a fost premiat

Fiul de suflet a lui Petrică Mîțu Stoian vrea să îl facă mândru pe artist și după moarte! Tânărul duce mai departe tradiția muzicii populare și nu vrea ca artistul să fie uitat de către români.

Fiul de suflet a lui Petrică Mîțu Stoian vrea să îl facă mândru pe artist și după moarte! Alin a fost premiat

„Maestre, sufletul Dvs bun și cald s-a ridicat la ceruri acum 2 zile (40 de zile pe 15 Decembrie) și m-am gandit sa va scriu un mesaj: „Nene, dacă v-ați întoarce măcar o ora as avea multe sa va spun, mi-e dor de Dvs și îmi este greu sa accept… am momente de rătăcire, momente in care nu știu ce sa fac, cum sa fac, momente in care am nevoie de sfatul Dvs…”, a scris Alin Gabriel Matei pe pagina personală de Facebook.

Petrică Mîțu Stoian și Alin s-au împrietenit în cadrul unui concurs de muzică. Artistul era în juriu, iar tânărul debutant se afla în postura de concurent. Artistul l-a lăudat pe băiat și a ținut să schimbe un număr de telefon cu el, ulterior au devenit din ce în ce mai apropiați.

Alin a vorbit cu Petrică Mîţu Stoian cu puţin timp înainte de a muri. „Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion şi chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că aşa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în nicun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Când am aflat că a murit, am avut o durere cum n-am mai simțit până acum. Nu este ușor să-ți pierzi unul dintre părinți. Chiar vorbeam la înmormântare cu colegii: înainte eram băiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am rămas al nimănui”, a declarat cântărețul într-un interviu televizat.

Citește și: EXCLUSIV | Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit moartea!? Fiul de suflet al artistului face dezvăluiri cutremurătoare: Ne-a zis că asta e ultima emisiune pe care o filmează!