Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a apelat la Poliţie. Demersul are legătură cu regretatul artist: „Nu are dreptul să mă hărţuiască!”

Alin Gabriel Matei, un tânăr interpret de muzică populară care l-a avut ca mentor pe regretatul artist Petrică Mîţu Stoian, a ajuns să își facă dreptate în justiție, după ce a fost jignit și pus la zid de prea multe ori pe nedrept.

11 ian. 2023, 11:23
Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a apelat la Poliţie. Demersul are legătură cu regretatul artist: „Nu are dreptul să mă hărţuiască!”

Alin Gabriel Matei, cunoscut ca fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a postat un mesaj dur pe reţelele sociale, alături de o imagine sugestivă, fără a da, însă, prea multe detalii despre cele întâmplate.

Citeşte şi: Suferinţă fără margini pentru sora lui Petrică Mîţu Stoian. Cum îl visează pe regretatul artist: „A avut o moarte ciudată!”

„Începând de azi voi lua atitudine, nu voi mai permite nimănui să mă jignească, să mă hărțuiască atât pe rețelele de socializare, cât și în privat. Și persoanele PUBLICE sunt protejate de lege. Atâta timp cât eu, Alin Gabriel Matei, nu am jignit și nici hărțuit pe nimeni, nici alte persoane (care spun că sunt persoană publică) nu au dreptul să mă jignească, să mă hărțuiască, să mă denigreze. Nu am vrut să fac rău, dar situația impune acest lucru, am avut bun simț, respect și 7 ani de acasă și nu am răspuns, am tăcut, dar până când? Am depus plângere la Poliție, este primul pas, vor mai urma și alte persoane!”, a scris Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de Facebook.

Urmăritorii acestuia l-au încurajat să facă tot ce poate pentru a nu se lăsa călcat în picioare. „Foarte bine faci, Alin. Celor care nu știu să se poarte în societate așa le trebuie. Pe lumea asta totul se plătește. Petrică a știut ce a ales și dacă ai fi fost un prăpădit nu este treaba nimănui. Dacă ai ajuns undeva, ai ajuns pe munca, pe respectul și pe educația părinților tăi. Capul sus și mergi mai departe, nu lua răutățile în seamă. Succes! Nu toată lumea gândește când aruncă cu noroi. Răutăți sunt, slavă Domnului. Dar stai liniștit că nu te vor doborî. Cine îl iubește pe Petrică te va iubi și pe tine, pentru că se vede că Petre a ales ce a trebuit. Tot înainte cu succes, copil talentat”, este unul dintre mesajele primite de Alin Gabriel Matei, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: S-a împărţit oficial averea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce au primit cele două surori şi cu ce a rămas impresarul Doru Guşman

Alin Gabriel Matei a revenit şi a precizat că a fost jignit de o femeie: „Doamna trebuie să aducă probe pentru ceea ce afirmă. În loc să se bucure de acei bănuți și așa puțini, o să plătească amenda la poliție și mă gândesc bine dacă le fac acțiune în instanță pe cale civilă. Voi consulta avocatul (așa fac prăpădiții)”.