Suferinţă fără margini pentru sora lui Petrică Mîţu Stoian. Cum îl visează pe regretatul artist: „A avut o moarte ciudată!”

Petrică Mîțu Stoian a lăsat în urmă o familie îndoliată, dar și mulți fani îndurerați. Maria Tărchilă, una dintre surorile regretatului artist, suferă şi acum după moartea fratelui său.

25 dec. 2022, 10:01
Suferinţă fără margini pentru sora lui Petrică Mîţu Stoian. Cum îl visează pe regretatul artist: „A avut o moarte ciudată!”
Suferinţă fără margini pentru sora lui Petrică Mîţu Stoian. Cum îl visează pe regretatul artist: "A avut o moarte ciudată!"

Suferinţă fără margini pentru sora lui Petrică Mîţu Stoian. Maria Tărchilă vorbește cu lacrimi în ochi despre fratele său.

Citeşte şi: Constantin Enceanu, într-o ipostază tulburătoare pe scenă, la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul a plâns în hohote

„Am pregătit de toate pentru Crăciun: sarmale, piftie, cozonac. Este al doilea Crăciun fără Petrică și este tare trist. Eu cu el ne auzeam la telefon de Sărbători, ne felicitam, era tare frumos, nu ne vedeam de obicei de Crăciun, în ultimii ani, pentru că el avea spectacole, evenimente, știți cum este viața unui artist. În general, mă întâlneam cu Petrică și cu sora mea la aceeași masă când trăiau părinții noștri, ei ne adunau pe toți. După ce au dispărut dânșii s-au mai schimbat lucrurile. Ne vedeam din ce în în ce mai rar, dar ne auzeam la telefon”, a declarat Maria Tărchilă pentru Click!.

Citeşte şi: Familia lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea după ce a interzis folosirea numelui și imaginii regretatului artist. Care e, de fapt, motivul din spatele acestei decizii

Petrică Mîțu Stoian a murit în noiembrie 2021, după ce a ales să meargă la o clinică privată, unde ar fi fost supus unui tratament la camera hiperbarică care i-ar fi fost fatal. „Petrică a avut o moarte ciudată. Nu știu ce destin a avut el de a plecat atât de repede. Așa a fost să fie cu dânsul, dar prea puține zile a avut. Îl mai visez uneori, ultima dată când l-am visat era în casă la mine. El doar îmi apare în vis și nu îmi zice nimic… dar părea bine și fericit acolo unde este”, a mai spus Maria Tărchilă.