Cine e femeia cu care Petrică Mîţu Stoian şi-a petrecut aproape două decenii. De ce au ajuns să divorţeze – FOTO

Moartea lui Petrică Mîţu Stoian a şocat o ţară întreagă. Îndrăgitul artist s-a stins din viaţă sâmbătă seara, la Spitalul din Reşiţa, din cauta complicaţiilor post-Covid. Avea 61 de ani.

07 nov. 2021, 15:30
Cine e femeia cu care Petrică Mîţu Stoian şi-a petrecut aproape două decenii. De ce au ajuns să divorţeze – FOTO

Petrică Mîţu Stoian a fost plâns de toţi cei care l-au cunoscut. Era o prezenţă plină de energie, care avea mereu o vorbă bună de spus tuturor şi care aducea mereu bună dispoziţie. Artistul a fost căsătorit timp de 16 ani cu Carmen Mihaela, dar nu au avut copii. A fost un mariaj frumos, dar care s-a încheiat în 2012, de comun acord.

Chiar şi după despărţire, Petrică Mîţu Stoian a vorbit întotdeauna frumos despre cea cu care şi-a petrecut aproape două decenii. Carmen Mihaela Stoian a dorit să păstreze numele artistului şi după despărţire. Deşi au avut o relaţia atât de lungă, nu există nicio poză cu cei doi, fiind foarte discreţi cu viaţa personală.

Citeşte şi Constantin Enceanu, îndurerat de moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „M-am dat jos din maşină şi am urlat de durere. Petre, când vin acolo sus, o să cântăm din nou împreună” 

Mîţu Stoian nu s-a mai recăsătorit după divorţul de Carmen. Se pare că problemele în căsnicie ar fi apărut după ce el a părăsit Ansamblul „Doina Gorjului”. Atunci el s-a mutat la Craiova, iar Carmen a decis să nu-l urmeze, conform wowbiz.

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie. (…) Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, a declarat Petrică Mîțu Stoian în urmă cu câțiva ani.

Petrică Mîţu Stoian fusese internat în stare gravă la secţia ATI a Spitalului Reşiţa. A murit sâmbătă seara, la vârsta de 61, în urma unor complicaţii după infecţia cu Covid.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie care a fost mult mai amplă. A decedat în urma unui şoc septic. A fost resusictat, dar organismul tău nu a mai rezistat”, a declarat pentru Româniatv.net directorul medical al Spitalului de Urgenţă Reşiţa.

Citeşte şi Ultima întâlnire cu Petrică Mîţu Stoian. Steliana Sima, devastată: „Începuse să sângereze.. ne mulțumea că suntem prietenii lui”