Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mărturisiri emoționante la spectacolul organizat în memoria artistului

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a făcut mărturisiri emoționante la Craiova, acolo unde a fost organizat un spectacol în memoria regretatului artist.

07 dec. 2022, 17:26
Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mărturisiri emoționante la spectacolul organizat în memoria artistului

La un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican a organizat un spectacol în memoria artistului.

Interpreta de muzică populară a ținut să îl omagieze pe colegul ei, la un de la moartea lui.

La eveniment au fost prezenți colegi de-ai săi de la Ansamblul Maria Tănase, acolo unde regretatul cântăreț de muzică populară a activat până la pensionare, dar și colegi de scenă mai tineri.

Printre aceștia s-a numărat și Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al regretatului artist, care a mărturisit pe scena din Craiova, că Niculina Stoican este cea care acum are grijă de el.

Citiți și: Constantin Enceanu, într-o ipostază tulburătoare pe scenă, la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul a plâns în hohote

Vizibil emoționat, tânărul a mărturisit că Petrică Mîțu Stoian i-a fost ca un tată și i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru el.

„Următorul cântec este dedicat maestrului Mîțu, pentru că a fost cel mai important om care a avut încredere in mine, și a girat pentru mine, un copil simplu la început de drum. Îi multumesc maestrului Petrică Mîțu că a fost ca un tată pentru mine. Vreau sa vă spun că m-a lăsat în grija unei persoane la care țin foarte mult, doamna Niculina Stoican! Dumneaei i se datorează faptul că sunt prezent, în aceasta seara, aici”, a spus Alin Gabriel Matei, potrivit starpopular.ro

De asemenea, tânărul artist a dezvăluit că în timp ce alți artiști i-ar fi pus piedici, Niculina Stoican a fost singura care l-a ajutat.

„Debutul meu, tot ce am realizat pana acum și voi realiza e legat de numele lui Petrica Mîțu Stoian! A fost singurul om care a girat pentru mine si m-a ajutat. Am beneficiat de sprijin si ajutor de la un singur om! Nu am spus până acum, singurul om care m-a ajutat după ce a murit maestrul Petrică Mîțu Stoian a fost Niculina Stoican”,  a adăugat Alin Gabriel Matei.

Citiți și: Familia a interzis numele şi imaginea lui Petrică Mîţu Stoian la concertul in memoriam. Cum au reacţionat artiştii de la eveniment