Fiul deputatului USR Iulian Bulai, de urgență la spital după ce a înghițit un dop la școală

Fiul de 8 ani al deputatului USR Iulian Bulai a ajuns astăzi la spital după ce ar fi înghițit un dop la școală. Băiatul a necesitat îngrijiri medicale, iar cadrele școlii din Sectorul 4 au apelat numărul de urgență 112.

28 sept. 2023, 12:11
Fiul deputatului USR Iulian Bulai, de urgență la spital după ce a înghițit un dop la școală

Fiul de 8 ani al deputatului USR Iulian Bulai a ajuns de urgență la Spitalul „Marie Curie” din Capitală și a fost internat după ce a înghițit capacul de plastic al unei sticle și a necesitat îngrijiri medicale, anunță Realitatea Plus. Cadrele școlii din Sectorul 4 unde învață micuțul au apelat de urgență 112.

Bucata de plastic a fost scoasă rapid, însă micuțul se afla în stare de șoc și a fost transportat la Spitalul de Urgență „Marie Curie”.

Citește și: Burse de 5.000 de lei. Suma poate fi încasată de elevi şi studenţi, înscrierile se fac până pe 12 octombrie

Iulian Bulai este deputat USR, este căsătorit cu Eva Marie și are doi, un băiat și o fată în vârstă de 8, respectiv 4 ani.

Nu este singurul incident din școlile din București. Un elev de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost rănit cu un briceag de un coleg. Totul a pornit după o ceartă în timpul pauzei, moment în care elevul a fost tăiat la mână de colegul său cu un briceag. Alarma fost dată de un profesor, iar cazul este investigat acum de poliţie, potrivit Digi 24.

Citește și: Zile libere 2023. Cei mai mulţi bugetari, zi liberă în plus înainte de minivacanţa de 1 Decembrie. Se face punte?

Iar în Voluntari, județul Ilfov, o elevă a fost lovită cu pumnii și picioarele, apoi trântită la pământ de alte trei adolescente. Martori la incident au fost alți tineri și niciunul nu a intervenit să oprească violențele, ba mai mult, încurajau fetele să se bată în timp ce ei filmau scenele cumplite.